Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki dohányzott, dohányzik...

Ki dohányzott, dohányzik terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek azokról akik dohányoznak terhesség alatt ? (csak a szegények és tanulatlan emberek dohányoznak terhesség alatt ? )
2016. febr. 22. 07:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Biztos igazatok van,és akaratgyenge vagyok.Nem tudom mért nem sikerul.Pedig olyan egyszerü lenne.Egyszerüen csak nem kell ràgyujtani.A vilàg legegyszerübb dolga valamit nem megtenni.

Irigylem azokat és minden elismerésem azoknak akiknek sikerült.

Nem tudom valoban segithet e egy ilyenfajta szakember akiket soroltatok. Köszönöm a hozzàm-àllàsotok :)

Mindenesetre önismereti- önfejlesztö könyveket is letöltöttem.Ahogy idöm engedi cigi helyett ezt olvasgatom. Nembtudom hol csusztam igy el.Emlékszem kiskoromban is mindig utàltam hogy anyuék cigiznek,ràadàsul a hàzban bàrhol.Bàrmikor. Mellettünk is. Annyira utáltam akkor biztosan tudtam én sohasem. Erre tessék.

Haragszom magamra,a szüleimre, és egy " baràtnömre" aki egyszer addig unzolt mig 3 honap cigimentes lét utan ujrar ràvett.De legjobban magamra. Hisz az én döntéseim. Na de tényleg köszönöm nektek hogy leìrhattam ezt az oldalt is és nem alàztatok le mégjobban.Pedig megérdemelném. Nagyon rendes emberek lehettek.

2016. febr. 23. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!