Ha egy nap kb.10x keményedik a hasam, az már gond?
Figyelt kérdés
2 napja elég sokszor keményedik a hasam! Mi a teendő? 32 hetes kismama2008. szept. 19. 16:36
1/6 anonim válasza:
Szerintem baj. Nekem is keményedett, é 36 hetes koromig szednem kell a magnéziumot.
Beszélj az orvosoddal, de szerintem szej Magne B6-ot.
Üdv:33 hetes kismami
2/6 anonim válasza:
Szia. Igen, nekem mondta az orvosom, hogy ha napi 10-szer keményedik,akkor mindenképp jelentkezzek nála. Nekem is elég sokat keményedett, ezért magnesium citrátot írt fel napi 4x2 szemet, azóta is keményedik, de max 1-2-szer egy nap.
3/6 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem írni, hogy szedek magne B6-ot! Kell orvoshoz mennem? Egyébként szerdán megyek hozzá!
2008. szept. 19. 16:51
4/6 anonim válasza:
Ha nem pihenek akkor aznap van, hogy 15-20 szor keményedik. szedek én is magnéziumot, de csak az aktív pihenés segít!
ha egy mód van rá, feküdj te is!
sok sikert!
29.hetes kismama
5/6 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a dokim, hogy ez sok, és sajnos nekem kinyilt a méhszájam is tőle. Ha egy-két napig keményedik még, szerintem menj előbb orvoshoz, nehogy gond legyen. Megemelheted a mg. adagodat is. 25 hetes kismama
6/6 anonim válasza:
Szia!
Az első válaszoló vagyok. Akkor mindenképp menj el orvoshoz, mert a Magne B6-nál erősebbet, csak a nődokid írhat fel.
Én Magnézium citridet szedek, mert sokat keményedtem.
A sok keményedés pedig beindíthatja a szülést. Még 2-3 hétig kell szednem.:-)
Boldog babavárást!
Üdv: Mától 34 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!