Hány hetes terhességig lehet szexelni? A terhességemmel semmi gond, néha keményedik a hasam, de más baj nincs. Most, a 30. héten viszont nagyon bekeményedett a hasam már egy kis izgalmi állapottól is ( ha egyáltalán amiatt volt). Mit lehet tenni?
ha az orvos nem tilt el, nem kell megtartóztatni magatokat
én félidőtől végig nagyon keményedtem, de ugyanúgy szeretkeztünk az utolsó napokban is, nem volt belőle semmi gond
a szeretkezés csak akkor indíthatja meg a szülést, ha annak már amúgy is meg kéne indulnia, mert érett a baba
Huhhh... Nem is tudom.... Én 25 hetes vagyok, és nekem is szokott keményedni a hasam. De mi egyelőre még nem vontuk meg magunktól a jót! :)
Ez nem szakvélemény, de azt hallottam, hogy csak akkor kell megvonnotok magatokat a szextől, ha nyitva a méhszáj. Mikor voltál vagy mikor mégy legközelebb dokihoz? Engem mindig megnyugtat, ha dokihoz megyek, mert akkor tudom, hogy zárt a méhszáj. Olyankor pedig - elvileg - lehet szexelni. De én azért a helyedben - ha így aggódsz - megkérdezném a védőnőmet vagy a dokimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!