Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 31 hetes vagyok, most derült...

31 hetes vagyok, most derült ki hogy kicsifiam lesz. Miért csalódott a család nagy része (lányt akartak), és miért kell nekem magyarázkodnom, hogy mindegy, csak egészséges legyen?

Figyelt kérdés

Én nagyon örülök a kisfiúnak is!! De rettenetesen rosszul esik, hogy ezeknek a családtagoknak nem az egészsége a fontos! Amikor anyósom megtudta, hogy fiú, olyan fejet vágott, rá volt írva az arcára minden. Nagymamámék is folyton lányt emlegetnek, lányt várnak. Olyan elkeserítő! És még én érzem rosszul magam, amikor megkérdik uh után, hogy lány? és azt kell mondjam, fiú

! Én nagyon-nagyon szeretem, és a férjemmel együtt nagyon várjuk már!

2008. szept. 19. 15:58
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 2. lányom lett.Az ismerősök körében azt mondtam, ha 3. baba lesz, azért is az is LÁNY lesz!!! Na erre varrjanak gombot! Elhiszem, hogy bosszant a dolog. A kisebbik lányunk amúgy kitesz egy fiút is, olyan huncut, eleven."Segít" apának 17 hónaposan kereket cserélni az autón, fogja a keresztkulcsot, csavart adja a kezébe, focizik vele, stb.Na azért a babákat is szereti, e téren nincs prücök.Azt mondtam az apjának, na nem lehet hiányérzete fiút illetően.Én emlegettem a közeli baráti körünkben, ismerősök körében született 1-2 beteg gyereket, ahol 2 fiú után végre kislányuk lett és sajnos nem sok örömük van benne.Elmondtam milyen betegsége van, 3 évesen sem beszélni, sem ülni, járni, enni képtelen, olyan még mindig mint egy csecsemő. Hát lefagyott a mosoly az arcukon de rögtön. Becsülje csak meg mindenki a mai világban az egészséges gyereket akár fiú, akár lány!!!
2008. szept. 20. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!