Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A terhesség során mikor kell...

A terhesség során mikor kell jeleznem az orvosomnak, hogy ha császár lesz, szeretném elköttetni a petevezetékem?

Figyelt kérdés

Előző gyermekemet császárral szültem, így valamivel nagyobb az esélyem, hogy ismét császár lesz. Nem ez a cél, de HA császár lesz, akkor szeretném megcsináltatni az elköttetést.

(40 éves elmúltam, tehát jogilag lehetséges.)

2016. febr. 20. 00:13
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
(Szerintem ezért kéne megkérdezni legalább telefonon, hogy nehogy kifuss az időből, mire újra a dokihoz kerülsz. Ha kérvényezni kell, úgysem nála kell intézned gyanítom, hanem valószínűbben egy irodában a kórházban kell lepapírozni.)
2016. febr. 23. 16:09
 22/23 anonim ***** válasza:
A jogszabály az jogszabály, egyféleképpen lehet értelmezni. Egyébként szülőszobán dolgozom, ha olyan kerül császármetszésre, aki 40 éves elmúlt, vagy legalább 3 gyermeke van, akkor alapból felajánljuk neki a lekötést. Ha akarja, aláírja a papírt és ennyi, megcsináljuk a műtétet.
2016. febr. 23. 16:40
 23/23 A kérdező kommentje:
22.: Hát ez lenne a normális, eleve ki gondol három hónapos terhesen arra, hogy császármetszése lesz? Nálam is csak azért merült fel, mert az első gyermekem csaszis volt, de ha nem az lett volna, egyértelműen hüvelyi szülésre készülnék. (Így is jobban szeretnék hüvelyi úton szülni, ha lehetséges.)
2016. febr. 23. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!