Szívdobogás érzés 12 hetesen normális velejáró vagy más baj lehet?
Csak este lefekvéskor jelentkezik.Pár napja figyeltem meg először.Ha lefekszem, párszor mintha kiakarna ugrani a szívem.Tapasztalt valaki ilyet?vagy más okozhatja?
Párom most ment hosszabb időre külföldre, talán azóta érzem.
szia!
vérnyomásom pulzusom eddig rendben volt.De elég feszült, ideges vagyok.
Voltam pánikbeteg már, de csak nem az jön ki megint....
szia, nekem volt ilyen, igaz olyan 9-10 héten. engem ki is vizsgáltak mert magas vérnyomásgyanus voltam. de így hogy említed, már rgéen elmúlt ez a tünet. sokszor nem is tudtam oldalt feküdni, annyira vert a zsívem és megijesztett. én megemlítettem a dokinak. ez összefügghet a fáradtsággal is. te is mond el mindenképpen!
14+5 hetes
én is pánikos voltam, de ne aggódj,. éppen ezért említsd meg a dokinak, én is megnyugodtam, azt mondta van ilyen, kiugrik a pulzus, 100-ig természetes, de nem ritka a 105-110 és még az is elfogadható!
jó egsészéget!
a 14+5 hetes
Szia
Nekem is pont ilyen bajom van...Plusz ingadozó vérnyomásom
nekem átlag 130-as a pulzusom s egész nap kivéve mikor alszom(24 órás vérnyomásmérős vizsgálat után)
Többször rosszul is voltam , s engem elküldtek pajzsmirigy vizsgálatra mert ez okozhat ilyen tüneteket de ha neked csak este jön ki örülj neki majd elmulik...
Kitartást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!