Kb 1 hete foganhatott meg az én drága gyermekem :D (már, ha összejött). Eszméletlenül fáj a torkom, nem tudom mit vehetek be? Rubophen, ibumax, cataflam, neo citran van itthon.
Figyelt kérdés
2016. febr. 19. 15:11
11/16 anonim válasza:
Mivel nem vagy terhes, azt veszel be, amit akarsz.
Másrészt torokfájásra nem nagyon szokás mifelénk gyógyszert bevenni. Ennyire nem lehetsz nyámnyila.
12/16 anonim válasza:
ilyenkor kb. akármit bevehetsz, amit egyébként is bevennél, ugyanis nemnagyon vagytok még közvetlenül összeköttetésben. Talán még a beágyazódás sem történt meg (ha ezen túllennél, már lenne pozitív HCG teszted)
13/16 anonim válasza:
Nem vagy terhes, így bevehetsz bármit. :)
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.azoknak főleg,akik írták,nem vagyok terhes...de bizony...egyébként augmentint kaptam,ill lázcsillapításra panadolt. Nem,nem vagyok nyámnyila,feétek biztosan "kemény kismamák" vannak,egy 39,6-os láztól sem menne el a magzatuk. Háziorvos is,és nőgyógyász is azt mondta szedhetem még most az augmentint,mivel nagyon korai a terhesség!
2016. febr. 22. 06:56
15/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de a kérdésben egy 1 hete foganhatott gyerekről van szó! Se pozitív teszt semmi!!! Erre mit lehetne mondani? Még talán a beágyazódásnál sem tarthattál, amikor a kérdést feltetted! Mit vártál? Akkor nem voltál terhes, mert egy 1 hetes aktusból még a doki sem tud semmit megállapítani! 8. héttől van kapocs köztetek, ha már gyereket tervezel, vagy már mnt említed terhes is vagy, picit tájékozódj! Nyilván egy 6-7 hetes terhességnél én sem vettem már be akármit, de a beágyazódás előtt terhességről beszélni hülyeség...
16/16 anonim válasza:
Ne izgasd fel magad, még ártasz vele a magzatnak! Bár felénk a 12. hétig embriónak nevezik, jelen esetben azonban max. egy sejtcsomó van valahol a szervezetedben, mert ilyen korán még az orvos sem erősít meg semmit.
És az itt válaszolók gyakorlatilag ugyanazt írták, mint amit az orvos mondott, miszerint olyan korai a dolog, hogy szedhetsz bármit.
Egyébként én is minden hónapban eljutok a 2 hetes "terhességig", csak aztán nem hagyom, hogy a sperma találkozzon a kiszabadult petémmel. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!