Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történt? Akkor egyre...

Mi történt? Akkor egyre rosszabb helyre megy a méhlepény? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
tegnap voltam orvosnál, és mondta h a méhlepény a méhszáj (azt hiszem) közelében van szóval nem jó helyen. Mivel a baba majd nem tud befordulni de most az nagyobb veszély hogy véreztem néha és hogy a lepénny leválik meg ilyesmi. Gyakori ez? És eddig miért volt jó helyen a lepény? Aggódnom kéne szerintetek? nagyon megilyedtem, azóta folyamatosan félek hogy mikor történik baj.
2010. márc. 31. 08:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hány hetes terhes vagy?
2010. márc. 31. 08:26
 2/11 A kérdező kommentje:
betöltött 15. hét+ pár nap
2010. márc. 31. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Én csak ahhoz udok neked hozzászólni hogy a méhlepény folyamatosan máshol lesz a terhességed alatt,emiatt ne aggódj!

Tapasztalat,nekem is így volt,most a 39.héten már jó helyen van.

Csak akkor lehet baj ha a szüléskor ha a méhszájnál marad mert akkor "nem engedi ki" a babát de addig neked van még időd!

2010. márc. 31. 08:34
 4/11 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

A méhlepény már nem vándorol hisz megtapadt de ahogy nő a méhed úgy változik a helyzete:-)

2010. márc. 31. 08:35
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor nem valószínű hogy leszakad vagy hasonló?Nem lehet ez miatt baja a babának? A doki azt mondta vele minden rendben és ha vérzek az sem világvége de biztos ami biztos alapon menjek be a korházba mert nem tudni mi lesz 10 perc mulva. Már kezdtem megnyugodni mert túl vagyunk az első 3 hónapon. Sokaknál van iylen? lehet még gond vagy ilyenkor már valószínű hogy felvándorol ez a fránya méhlepény? Tényleg köszönöm a segítséget.
2010. márc. 31. 08:41
 6/11 anonim ***** válasza:

8:34-es vagyok megint:-)

Egy barátnőmnek végig a méhszájon maradt a lepény,emiatt vérezgetett de csak 3-4 héttel előbb jött a baba,császármetszéssel.

Mindketten jól vannak!

Nyugi,de inkább menj be az ügyeletre 100szor mint hogy 1szer baj legyen:-))

2010. márc. 31. 08:52
 7/11 A kérdező kommentje:
utolsónak köszönöm:) kicsit megnyugodtam. Mondtak a Barátnődnek valamit, hogy mire kell figyelnie? Sok pihi, no szex ilyesmikre gondolok?
2010. márc. 31. 09:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem mondtak neki semmit hogy mire figyeljen,annyit hogyha lehet kímélje magát de a barátnőm utolsó héten még a lakást is étrendezte egyedül..úgyhogy lehet ez is közrejátszott abban hogy a baba előbb elindult.

2010. márc. 31. 10:09
 9/11 A kérdező kommentje:
értem, köszönöm.
2010. márc. 31. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha a méhlepény a méhszájon van, szokták mondani a dokik, hogy no sex, úgyhogy szerintem, erre is figyeljetek!!
2010. márc. 31. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!