Terhesség alatt mennyi a megfelelö cukoregység?
Figyelt kérdés
tegnap este megmértem a cukoromat,úgy h csak délelött ettem elötte és 6,1 lett.ez elfogadható vagy már cukorbetegséget jelent????2010. márc. 31. 07:50
1/4 anonim válasza:
Ezt így nem lehet tudni, ha nem eszel, attól is felmehet a cukrod. Egyél rendesen, főleg, hogy babát vársz, és ne parázz ilyeneken. Egyébként a 6,1 még nem jelent cukorbetegséget.
2/4 anonim válasza:
Kedves kismama cukorbeteg vagyok 3,5-től 5,8-ig a megengedett cukorszint. Először is miért nem táplálkozol rendesen? Egy tanács, légyszives mérd meg a cukrodat evés előtt, és másfél órával evés után. A 6,1 egy icipicit magas, mivel szinte nem volt benned semmi táplálék. Ezért csinálj egy ilyen mérést, amit leírtam. Próbálj meg naponta legalább 3 szor étkezni, és kerüld a túl cukros kajákat.Majd írd meg az eredményt kíváncsi vagyok rá.
3/4 anonim válasza:
Szia!
Inzulin rezisztenciám van, ami helyrejött de a táplálkozással vigyáznom kell, mert felborulhat az anyagcserém és kialakulhat terhességi cukorbetegség, ezért naponta 6-szor kell ennem, nem gyümölcsöt, joghurtot, hanem rendes kaját, persze csak kis mennyiséget, vagyis a 3-szori nagy adagot elosztva. Így úgy érzem, hogy folyamatosan eszem, nem vagyok soha éhes és nem híztam semmit, pedig duci vagyok és rendkívül hízékony. Ja és az orvos szerint nagyon fontos a 9 órási utóvacsora, mert ha nem eszem reggelre ketamint fogok kiválasztani.
23 hetes km
4/4 anonim válasza:
Írd le, hogy tegnap kb mikor mit ettél és mennyit, így talán többet tudunk segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!