Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha már kétszer fiút mondtak,...

Ha már kétszer fiút mondtak, az biztos?

Figyelt kérdés
Egyszer 11+5 hetesen, aztán 12+5 hetesen két különböző doki is fiút mondott. Szerintetek ez mennyire biztos? Nektek az lett a baba neme amit ilyenkor mondtak?
2016. febr. 18. 15:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem ilyen korán még nem mondtak semmit. De ha két orvos is annak látja, igen nagy az esély. De a 18. heti uh-on majd kiderül 100%-ra.
2016. febr. 18. 15:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Jövő héten megyek újra orvoshoz, akkor leszek 15+1 hetes, kíváncsi vagyok mit fog mondani ez a doki.
2016. febr. 18. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Inkább tipp. Még nagyon pici :) a 20 hetesen biztos jobban látszik majd :)
2016. febr. 18. 15:49
 4/7 A kérdező kommentje:
A szívem mélyén még reménykedek, hogy kislány lesz :)
2016. febr. 18. 15:51
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem 12 héten mondták, h fiú.Utána másik doki 15 héten.A 18 heti nagy uh-n meg olyan képet kaptunk,amin egyértelműen látszik a férfiasságunk :D

Én is nagyon kislány párti voltam, de mióta tudom,h fiú nem is szeretnék lányt!

2016. febr. 18. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
ismerosomnek 4 szer mondtak kislànyt...fiu lett... a masiknak 3 szor fiut lany lett. Nekem 3 szor lànyt az is lett.
2016. febr. 18. 19:20
 7/7 anonim ***** válasza:

A nubról már megtudják ilyenkor állapítani. Van UH képed?

Itt van egy csoport aki t http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2016. febr. 18. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!