Veletek is a férjetek, párotok úgy bánik (bánt) terhesség alatt, mintha cukorvattából lennétek? Nem volt idegesítő? Mert néha fel tudnák robbanni
Kedves utolsó nem biztos hogy erre irigykedik valaki.
Nälunk is a férjem a pénzkereső, de én ragaszkodtam mindig ahhoz, hogy dolgozzak is, mert szükségem van a szellemi kihívásokra is (így a saját cégnél bedolgozok itthonról: szervezés, adminisztráció, kapcsolattartás), pedig én is nagy pocakos vagyok a másodikkal. A takarítónő nem jön hónapok óta, mert meg tudom csinálni magam is a 2 szintes házat és nekem jól esik. Majd jön, ha nagyon úszok! Főzni pedig imádok, csak akkor rendelünk, ha húzósabb napok/hét van, a saját főztöt szeretjük. De ez mellett jut idő tanulásra is és mozgásra is. A férjem pedig mindent megad nekünk, ő is a klasszikus családmodellt preferálja, de mivel jó üzlettársak vagyunk, szereti azt is, hogy együtt dolgozunk. Lustaságnak is tűnhet a hozzáállásod, nem feltétlenül irigylésreméltónak, ha te jól érzed magad benne, akkor tök jó, de én személy szerint nem cserélnék veled:-) én örülök és kompetens érzéssel tölt el, hogy el tudom látni a családot, háztartás, vállalkozást, tanulást, pedig mindenki 140kmre van tőlünk, gyerekkel intézek mindent.
Szerintem jobb, ha nem kényelmesedik el az ember..de ez az én véleményem.
Teljesen igazad van utolsó! Van akinek tényleg így a jó,hogy 40 évet robotol látástól vakulásig! Én szeretek szabad lenni:) Legalábbis én inkább megyek sétálni,sportolni,barátnőzni,vásárolni,mint napi 8 órába dolgozni! De ugye mindenki más:) a férjem is szabad szerencsére,napi 4-5 órát dolgozik csak.
Én teljesen elfogadom,hogy van akinek a munka jó.
Mindenhová elkísért, minden vizsgálatra, vérvételekre bejött, uh-kon örült velem, még az amniocentézisemen is ott volt félig becsukott szemmel.:)
Végigcsinálta velem a vetélés utáni kivizsgálásokat az első terhesség után. A babacuccokat együtt szereztük be. Amikor leestem a lábamról a múlt héten, azóta mindent ő csinál itthon, én meg fekszem a kanapén. Nem tudom, ez vattacukorság-e, de ha igen, akkor azt csinálja:)
A dokim mondjuk azt tanácsolta nekünk, hogy sokat mozogjunk, így amíg nem lett az őrült szeméremcsont fájdalom, nem feküdtem itthon.:) De az is igaz, hogy nem vagyok veszélyeztetett terhes.
36hkm
"Én teljesen elfogadom,hogy van akinek a munka jó."
Ezt olvastad?? Írtam. Elfogadom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!