Veszélyes lehet a bárányhimlő?
Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok, vasárnap voltunk rokonlátogatóban. Most hívtak, hogy a kisfiú bárányhimlős lett. Bár nem nagyon érintkeztünk, talán egyáltalán nem adott puszit sem, és én is voltam bárányhimlős, mégis aggódok. Ugye, nem lehet baj? Nincsenek tüneteim.2016. febr. 17. 18:19
1/6 anonim válasza:
Ha voltál bárányhimlős, semmi gond nem lesz.
2/6 anonim válasza:
Ha voltál bárányhimlős, akkor nincs gond, a szervezeted immunanyagokat termel, ami védi a babát is.
3/6 A kérdező kommentje:
Voltam bárányhimlős és rózsahimlős is. Reménykedek, és szólok holnap uh-n a dokinak.
2016. febr. 17. 18:34
4/6 anonim válasza:
En 8hetes terhesen voltam itthon baranyhimlos gyerekemmel 3hetet,ugyhogy ha voltál semmi baj nem lesz.
5/6 anonim válasza:
Én is voltam bárányhimlős, középidős vagyok.Most voltam itthon 4 hetet bárányhimlős gyerekeimmel.Semmi gond nem lett.de én is egyből rákérdeztem a gyerekorvostól.Azt mondta, hogy max.övsömör formájában jöhet ki, de az meg egyáltalán nem veszélyes a babára nézve.
6/6 A kérdező kommentje:
A doki is azt mondta, hogy mivel voltam himlős, nem veszélyes. megnyugodtam, köszönöm a válaszokat is!
2016. febr. 21. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!