Só és fűszermentes diétánál ehetek 2-3 naponta egy csokit? 32 hetes vok
Gondolom vizesedsz, vagy cukros vagy?
Vizesedés esetén egy kis csokit ehetsz. Ha cukros vagy, akkor viszont kerülnöd kell.
Ehetsz. Nem tartalmaz füszert.
21 hetes korom ota só- füszermentes diétán vagyok, és rákérdeztem. Csakn vigyázz a súlyodra!
Üdv: 33 hetes kismami
hát én akkor kívánom a csokit, maikor zsükségem is van rá, és olyankor jólesik, mert nélküle rosszúl is lennék.
energiát ad, de vigyázni kell a fogakra, és több kálciumot kell bevinni a szervezetbe, mertk önnyebben romlanak a fogak és a coskiban lévő kakó méginkább szorulást okozhat, mai a terheseknél amugyis gyakori, sőt savat csinál és gyomorégést okozhat
de a kakó meg a kávé is
a kávé viszont közömbösíti a vitaminokat, gátolja hogy a vas beépüljön a szervezetbe, így akármennyi vasat szedhetünk de hiába, valamint Ferron mellé ajánlott a c vitamin ami megtalálható a kelkáposztában, a paprikában, a citromban, a csipkebogyóban,
a vas tabletta is szorulásto kozhat, de megtalálható a májban, a spenótban, sóskában, tojássárgájában, halban
amugymeg nem a csokitol lehet elhízni nagyon, hanem a tésztától és a zsíros húsoktól és a zsírban gazdag tejtermékektől
a fűszermentes diéta nem a sújnak tesz jót, csak a pattanások ellen javallt
de fűszer alatt inkább aő őrölt paprikát, borsot, köményt értik
a csokit kívánom menzi alatt is, de sajna erősebben is vérzek tőle
de nagyon jó hangulatjavító, kaárcsak a fahéj, a vanilia, vagy a narancs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!