12. hetemet töltöttem be tegnap. A baba 5cm-es. Ez jó méret? Lehetséges hogy látszódik már a pocim, vagy ez még nem a babától van?
A babád mérete tökéletes. Itt ellenőrizheted:
Nekem is ilyenkor kezdett nőni a hasam, és két hét alatt olyan hirtelen nőtt, hogy vennem kellett pocakbetétes nadrágot, mert hirtelen egyik nadrágomat sem tudtam felvenni. :)
Boldog babavárást! 38 hetes pocis
Köszönöm a válaszokat. Sokan megkérdezik tőlem hogy babát várok-e és aki meg tudja azt mondja hogy már kezd látszani a babás pocak. Nem is tudom. De lassan nekem is be kell szereznem pár nagyobb méretű nacit!
Sok boldogságot Nektek is!
Szia,én alig várom,hogy látszódjon,de sztem még nem szembetünö.. :( Persze a nadrágjaimat én sem tudom már begombolni :)
Boldog babvárást;16 hetes kismama
Szerintem jóa mérete. Nekem 12 hetesen és 1 naposan, 55 mm volt.
A pocakod pedig látszódhat, ha elölfekvő a méhlepényed.
Nekem mellső falon tapad, a 17. hétig egyáltalán nem volt hasam.
Sőt, már a 21. héten tartunk, de még mindig a régi ruháimat hordom, olyan kicsi, igaz a nadrághoz már bandázst kell hordanom, mert összehúzni nem tudom.
:) Hát azt nem tudom hogy milyen fekvésű a méhem, de a doki nem mondott semmit így gondolom normális. Ő lesz az első! Már nagyon várom hogy igazi kismamás pocim legyen. Aki tudja már látja, a többiek sejtik... Már tényleg van egy "pukli" a hasam alján! Talán már a baba. És néha olyan fura érzésem van, bár a mozgását még biztos nem érezhetem, vagy igen? Néha nagyon enyhén! A doki szerint igen aktív! :)
Boldog babavárást!
anyukám 155 centi sincs, és 166 nő létemre, tesóim 10 centivel nagyobbak, szerintem nincso lyan hogy jó méret, mnidegyik jó, a babáknál is lakati genetikai kérdés lehet
amugy biztosan jó :)
és ha jól tudom náluk nem magasság van hanem hossz, és mivel össze vannak gömbölyödve nem fejbúbtól talpig, hanem a farig mérik a méretet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!