Ajánlanátok kecskeméti orvost?
Figyelt kérdés
Olyan kellene aki még 36 hetesen elvállal,és szükség esetén programozott császárt is csinál.Most derült ki,hogy elképzelhető,hogy szükségem lesz rá. :( Lehetőleg árral együtt(-tól-ig)kérném a nevét! Ha nem akarod itt kiírni,jöhet mailben is. Előre is köszönöm a segítséget!2010. márc. 30. 20:52
1/8 anonim válasza:
dr. Seregély Attila !Keresd őt!Az árakat nem tudom, de nagyon jó orvos!A másik pedig Dr Bérczi Ildikó!
2/8 anonim válasza:
Én Dr. Szabó Gáborhoz járok, de Seregélyről is jókat hallottam.Együtt magánrendelnek a Rákóczi utcán.Azt nem tudom, hogy ennyi idősen vállal -e, de szerintem biztos.Miért ne? Tőlem egy tízest szokott kérni, de nem sajnálom tőle, mert alapos és korrekt doki, akinek még humora is van.A múltkor megnézte a picit hüvelyi majd hasi UH-n is, mindent megmutatott, lemért, kaptunk 2 fotót ajándékba.Szóval foglalkozik is velünk.Nagyon sok kismama jár hozzá, mégis képben volt, hogy én ki vagyok.A szülésért nem mond árat.Dr. Nagy Károlyt és Hortit dicsérik még nagyon mások.
3/8 A kérdező kommentje:
Az eddigieket köszönöm,és várok további neveket,véleményeket is!
2010. márc. 31. 10:32
4/8 anonim válasza:
Altorjay Balázst tudom ajánlani.Az Északi térfalon rendel, a Kiskunfélegyházi kórházban dolgozik, ott lesz a szülés.Meg vagyok vele elégedve és nem is kapzsi, 5000/vizsgálat.
5/8 anonim válasza:
A Bérczi Ildikó szerintem nem orvos, hanem szonográfus...
Horti Tamás az orvosomhét hete szültem nála.Nem tudom, hogy ilyen előrehaladott terhességgel elvállal-e, meg kell kérdezni. Kedden és csütörtökön rendela Rákóczi utcán, 10 ezer Ft alkalmanként. A szobatársam orvosa volt a Szabó Gábor, nekem is nagyon szimpatikus volt, a Seregély dr-nál pedig egy barátnőm szült. Ők egy helyen rendelnek.Sokan dicsérik Dr. Csuka Ferencet, szintén Rákóczi utcai rendelő.Telefonon kell bejelentkezni, emailben küldöm az elérhetőséget, ha érdekel.
6/8 A kérdező kommentje:
Igen ,légyszíves küldd el! Szeretnék minél több nevet,tel.számot,hogyha esetleg az egyik nem szimpi,nem vállal stb. ne álljak itt,hogy hogyan tovább.
2010. ápr. 3. 09:35
7/8 anonim válasza:
A Csuka egy pénzéhes kis hernyó!!!! nehogy elmenj hozzá- csak jó indulatból mondom...láttam egy két szitut vele kapcsolatban mikor szültem... aki aranyos és jó doki az valóban a Nagy Károly- nála szültem- 40 e nála a szülés. Szabó László is nagyon jó, és nem is rendel sokért mert csak 8 e ft.
8/8 anonim válasza:
Bocs az offért!Aki Altorjay Balázst javasolta, meg tudná nekem adni a telefonszámát?Akár privát üzenetben is.Az Északi térfalon belül hol rendel?ELőre is köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!