Vékony anyukak, hany hetesen kezdett el noni a pocakotok?
az alkatom ilyen: alacsony vagyok és vékony, a mellem nagy. a hasamból a 22. hétig semmi se látszott, bár a mellem miatt a ruhák ugye eltartottak a hasamtól, vagys ott mindig bővebbek voltak.
azóta viszont...az a szerencsém, hogy csak előrefelé nő, mert a csípőm nagyon keskeny, így szemből nem látszom durvának, de oldalról...:))
36hkm
13 hetesen még nekem sem látszott semmi, én is 48-50 kg-mal kezdtem mindhármat.
Félidő után kezdett látszani.
Szia!
Én is a harmadikat várom, szintén vékony testalkatú vagyok, most vagyok a 16. héten nem feltűnő, de már látszik (legalábbis számomra). A gatyók azok amiket nem tudok már elviselni (beleférnék, de kényelmetlennek tűnnek), úgyhogy a kismama nacijaimat hordom már.
Utolsó! Nekem anatómiai okokból látszott előbb! Az átlagnál keskenyebb a csípőcsontom :D
Utolsó előtti voltam
En ikrekkel voltam terhes :) 173 cm magas vagyok es 56 kg, szoval eleg vekony. Meg 16 hetesen semmit nem vettek eszre a munkahelyen :) Lathatoan a 16. hettol kezdett noni a hasam, es en ikreket vartam, szoval en nem aggodnek a helyedben :)
20 hetesen is alig volt hasam. A 3. trimeszterben viszont brutalis utemben nott, ugyh akkor behoztak a lemaradast :)
49 kg-val kezdtem a terhességet, a 14. héten már látszott. Ez a második terhességem.
Az első csak a 20. hét után kezdett látszódni. Mondjuk az a baba pici is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!