Még nincs úton a baba, de igazából mindegy mi lesz, ahhoz alkalmazkodunk majd a párommal.
Én korábban mindig csak kislányt szerettem volna, kisfiúval nem tudtam elképzelni magam, de mivel a párom azt is szeretne, sokat gondolkoztam rajta és igazából én is szeretném.
Tehát az optimális az lenne, hogy először egy kislány, aztán egy kisfiú. :)
2016. febr. 15. 21:46
12/22 anonim válasza:
Első és utolsó baba. Kisfiút szerettünk volna, és az is lesz :)
2016. febr. 15. 23:03
13/22 anonim válasza:
Tudom, hogy közhelyes, de egy fejlődési rendellenesség miatti megszakítás után csak az lebeg a szemem előtt, hogy egészséges legyen.
2016. febr. 16. 06:08
14/22 anonim válasza:
Míg teherbe nem estem, fiút szerettem volns, mikor terhes lettem, próbáltam nem beleélni magam egyik verzióba sem, de valahogy lánként képzeltem el. Jelenleg úgy néz ki, kisfiú. Mindegy, hogy mi, szeretni fogjuk. :)
2016. febr. 16. 08:42
15/22 anonim válasza:
A testvéreimnek, mostohatestvéreimnek összesen 11 fiuk van és nincs egy lány sem a családban...így egyértelmű, hogy mindenki kislányt szeretne nekem! :) mindig is kislányt akartam, viszont mióta terhes vagyok, fiúnak is örülnék, legalább tuti ellenne az uncsitesókkal!!! :)
Most úgy vagyok vele, hogy teljesen mindegy, csak egészséges legyen! :)
8+3 hkm
2016. febr. 16. 09:20
16/22 anonim válasza:
Lányt. Az is lett:)
2016. febr. 16. 09:34
17/22 anonim válasza:
Én is és a párom is kisfiút szerettünk volna. Nagyon bele éltük magunkat hogy ha már ennyire szeretnénk akkor biztos az is lesz. A 20. hetes uh-on 100%-ra mondták hogy kislány. Akkor sírva fakadtunk mind a ketten, na de nem a bánattól hanem az örömtől hogy egészséges picike lányunk lesz. Azóta a párom 360°-os fordulatott vett igazi álom, már mindennél jobban imádja a kislányát! :)
2016. febr. 16. 12:22
18/22 anonim válasza:
Én mindig is kisfiút szerettem volna elsőnek, utána egy kislányt. Aztán az első kislány lett, és utána úgy éreztem, hogy én inkább lányos anyuka lennék. A második fiú lesz. :)
És ez így kerek és tökéletes. :)
2016. febr. 16. 13:27
19/22 Yuc3 válasza:
En mindig azt hittem,ha várandós leszek kislányom lesz! Most varom a 3.fiamat!
2016. febr. 17. 11:52
20/22 anonim válasza:
OFF: Nem azért...de miért van itt mindenki lepontozva? Lehet erre egyáltalán nem hasznosat írni? :S :D Kész vicc!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!