Második babások, kinek mikor jöttek az első tünetei?
Figyelt kérdés
4 napja, 5 nap késésnél tesztelem pozitívat. (Vagyis már 9 napja késik, előtte negatívak lettek a tesztek.)
Tegnap már émelyegtem, ma már undorodtam a szagoktól és öklendeztem. Kisfiamnál csak a 6-dik hét után kezdődtek.
Másnál hogy volt? Előbb jöttek vagy később? Esetleg ugyanakkor?
2015. szept. 3. 13:57
1/5 anonim válasza:
Második babával nekem minden hamarabb kezdődött! Már mensi előtt voltak tüneteim, ami a mensi kimaradásakor csak erősödött. Annyi volt viszont az előnye, hogy hamarabb is elmúltak a tünetek. A 7 héten már tök jól voltam. :)
2/5 anonim válasza:
Első gyereknél a 6. héten kezdődött a hányinger, egész napos volt és a 13. hétig tartott. Másodikkal már a 5. héten émelyegtem, de a 7. héttől csak kb. 3 naponta volt egész napos hányingerem, viszont a 24. hétig tartott.
3/5 anonim válasza:
Mensi előtt egy héttel hányingerem volt, teszteltem, pozitív. Attól fogva kb. a 12. hétig volt hányás, hányinger reggelente. Meg is jósolták, hogy na, biztos fiú lesz, mert a lányommal nem volt semmi bajom. Nem jött be, kislány lesz ő is.
4/5 anonim válasza:
Én ma teszteltem pozit. De semmilyen tünetek nincs 3 napja késik :)
5/5 anonim válasza:
Nekem a másodiknál minden terhestünet elmaradt. Észre sem vettem volna hogy babás vagyok, ha nem késik a mensim és tesztelek egy pozitívat. Bezzeg az elsőnél a 6-tól a 15. hétig minden volt (hányinger, szédülés, ötpercenként pisilés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!