Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Második babások, kinek mikor...

Második babások, kinek mikor jöttek az első tünetei?

Figyelt kérdés

4 napja, 5 nap késésnél tesztelem pozitívat. (Vagyis már 9 napja késik, előtte negatívak lettek a tesztek.)

Tegnap már émelyegtem, ma már undorodtam a szagoktól és öklendeztem. Kisfiamnál csak a 6-dik hét után kezdődtek.

Másnál hogy volt? Előbb jöttek vagy később? Esetleg ugyanakkor?

2015. szept. 3. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Második babával nekem minden hamarabb kezdődött! Már mensi előtt voltak tüneteim, ami a mensi kimaradásakor csak erősödött. Annyi volt viszont az előnye, hogy hamarabb is elmúltak a tünetek. A 7 héten már tök jól voltam. :)
2015. szept. 3. 14:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Első gyereknél a 6. héten kezdődött a hányinger, egész napos volt és a 13. hétig tartott. Másodikkal már a 5. héten émelyegtem, de a 7. héttől csak kb. 3 naponta volt egész napos hányingerem, viszont a 24. hétig tartott.
2015. szept. 3. 14:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Mensi előtt egy héttel hányingerem volt, teszteltem, pozitív. Attól fogva kb. a 12. hétig volt hányás, hányinger reggelente. Meg is jósolták, hogy na, biztos fiú lesz, mert a lányommal nem volt semmi bajom. Nem jött be, kislány lesz ő is.
2015. szept. 3. 15:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ma teszteltem pozit. De semmilyen tünetek nincs 3 napja késik :)
2015. szept. 3. 21:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a másodiknál minden terhestünet elmaradt. Észre sem vettem volna hogy babás vagyok, ha nem késik a mensim és tesztelek egy pozitívat. Bezzeg az elsőnél a 6-tól a 15. hétig minden volt (hányinger, szédülés, ötpercenként pisilés).
2015. szept. 4. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!