2016ban születő babák facebook csoportba nem lehet belépni?
Figyelt kérdés
Akkor miért írják, hogy mindenkit várnak szeretettel? Próbáltam belépni nem lehet.2016. febr. 14. 13:35
11/14 anonim 

válasza:

Akkor lépj be a szoptatás kérdések-válaszok, Kötődő nevelés :) és egészséges hozzátáplálás (ezt hetente átnevezik egy-egy nagyobb vita után, nem tudom, hogy most hol tartanak) csoportba, ha nagyon bátor vagy, akkor ott a Baba-mama off is, és garantált a szórakozás. 13 hónapos a lányom, de még nem táncol, aggódom típusú kérdésekkel.
12/14 Elány 

válasza:

Pont az ilyenek kiszűrésére van az admin elfogadása! Nem ilyen csoportokba kéne belépegetni és vitákat gerjeszteni. Arra itt van ez az oldal!
13/14 anonim válasza:
Elég szánalmas ha azért akarsz belépni akárhova, hogy röhöghess egy jót az embereken! Azért lép be az ember valahova,mert valószínű van amit nem tud vagy tudhat és ezért szeretné figyelni a kérdéseket,esetleg ő is kérdést tenne fel! Így nagyon helyes,hogy nem vettek be!
14/14 anonim válasza:
A másik pedig az is lehet, hogy a profilod miatt nem vettek fel az adminok!!! Nagyon sok olyan csoport van ahova a szabályzat szerint csak leinformálható/ valós névvel/fényképpel/nem tegnap "született" profillal lehet belépni!
Nekem egyszer fordult elő,hogy úgy éreztem nem akarnak felvenni. Mikor ezt felismertem, fogtam és írtam az egyik adminnak! Utána fel is vettek gond nélkül!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!