8 hetes terhesen most voltam orvosnál, hogy ultrahangon megnézzük a babát. Sajnos azonban nem találta. Találkozott már valaki hasonlóval?
Figyelt kérdés
Korábban 5 hetesen voltam, akkor még csak petezsák volt, most 3 hét múlva a petezsák megnőtt, szikhólyagot is látott, de embriót nem. Terhességi tüneteim még ma is voltak (hányinger, puffadás, tegnap még hánytam is). Most csináltam egy terhességi tesztet, ami továbbra is pozitív. A doki azt mondta, hogy holnap egy nagyobb felbontású ultrahangon is megnézi. Azt mondta, két ok lehet, vagy kisebb a terhesség, vagy felszívódott valami miatt. Kisebb nem lehet, mert 3 hete 5 hetesnek látta. Szóval nagyon szomorú vagyok. Tudtok valami támpontot, hogy mi történhetett? REménykedhetek még?2010. márc. 30. 18:00
11/18 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Az előtted levő vagyok. :) Szóval nekem azért nem látszott semmi, mert a koponyáját mutatta a baba, és tényleg csak egy folt volt, ami az orvos szerint se baba, hanem valami, ami kisebb mint kéne lennie. Ami miatt reménykedtem, mármint kézzel fogható volt, hogy a petezsák szép nagy és szabályos volt. Szorítok a kérdezőnek, hogy a baba szórakozzon csak.
12/18 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Az elötted levő vagyok:))
Csak az évek rutinja beszél belőlem(szülészetes eü-s vagyok)és persze a saját terhességeimre emlékszem,plusz a mostanira.
Drukkolok a kérdezőnek,hogy ne legyen probléma,de mindíg jobb félni,mint megijedni.
Reméljük jelentkezik és megírja,mi volt a mai UH-n.
13/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Voltam ma uh-n. Nem látott továbbra sem csak egy nagyon szép szabályos petezsákot, benne egy szikhólyagot és embriót nem. :-( De azt mondták, hogy mivel nem esett össze a petezsák, nincs vérzés, se nagyon nagy görcsölések, ezért még nem mondanának ki semmit. Még várjunk egy hetet és nézzük meg még egyszer, hogy hogy alakul. Azt mondták, hogy akár lehet egy jóval kisebb terhesség, csak ezt azért nem tudom elképzelni, mert 3 hete szabályos 5 hetes terhességnek titulálták. Most a petezsák 23x18 mm-es, melyben szikhólyag egyértelműen ábr, haematoma nem ábr, cervix teljes hosszában zárt, bal ov-ban sárgatest. Ez van az uh-s papíron. Szóval nem tudtam meg semmit, csak még egy héttel tovább sírjak és idegeskedjek.
2010. márc. 31. 15:53
14/18 anonim válasza:
Szia!
Ird meg mindenképp,hogy hogy alakulsz,izgulunk érted!!!
15/18 A kérdező kommentje:
Sajnos továbbra sincs semmi jó. A baba nem fejlődik, úgyhogy jövő hét hétfőn megyek a klinikára, mert műtéti úton kell befejezni a terhességet. :-(
2010. ápr. 7. 15:44
16/18 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, nem volt szerencséd, mint nekem. :(
17/18 anonim válasza:
nagyon sajnálom, fel a fejjel! sok erőt neked!
18/18 anonim válasza:
Én épp így jártam... de már írtam. Most szoptatom az 5 hetes manóm!!! Még a fél évet sem sikerült kivárni, 5 hónap után jönni akart, és jött és egészséges.
Most kitartás, és utána fel a fejjel, ennek most így kellett lennie, legközelebb másképp lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!