Elmult a szurkalo fajas, ez baj lehet?
5 hetes terhes vagyok. Voltam orvosnal es ultrahangon lattam a petezsakot es benne egy icipici pontot. egyenlore ennyi. A melleim feszulnek de eddig mellette volt alhasi szurkalo fajdalom egesz nap. Tegnap ota ez elmult. Megijedtem. Miert? Baratnommel beszeltem neki elhalt a babaja amikor 8 hetes volt es nem volt semmi tunete az elhalasnak csak a 12 heten vettek eszre amikor ujbol ment ultrahangra.
Bant hogy ennyit aggodom, bantom a korulottem levoket is , nem ertik miert olvasok mindent ossze es utana meg aggodok. De a szurkalo tunet elmulasa mit jelenthet.. ja es idokozonkent van feher folyasom nem folyamatos.
Koszonom elore is ha valaki tud valamit hozzaszolni.
Szia! Az, hogy elmúlt a fájdalom, az egyáltalán nem baj! A fehér folyás is természetes dolog, ne izgulj! Azért, mert a barátnőd sajnos úgy járt, nem jelenti azt, hogy Te is...Megértelek és természetes az aggódás is, de a szorongással nem segítesz magadon és a babán. Sőt, a stressz csak árt!
Kíméletlenül hangzik talán, de a természet tudja, mit csinál. A barátnőd babája valószínűleg nem volt egészséges, hosszútávon életképes, ezért vetélődött el. De biztos lesz neki is egészsées terhessége, babája.
Szóval nyugi!!
A szurkáló fájás nem állandóan van, hogy nagyon fáj, van, hogy nincs. Ez attól van, hogy nő a méhed és az egész terhességet végig kíséri. Ha elfogadsz egy tanácsot ne aggódj sokat! Én végig paráztam az egész terhességemet amit ma már nagyon bánok, mert nem koncentráltam a szépségére! Ne túl akarj lenni rajta minél hamarabb, hanem élvezd minden pillanatát!
Üdv.: 7 hetes kislány anyukája
Teljesen igaza van az előttem szólóknak, a szúrkálás csak időszakosan van! Sőt, nekem a többi tünet (émelygés, mellfeszülés) is hol jött, hol ment az első 12 hétben.
19 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!