9hetes terhes vagyok párommal "pettingeltünk" és az orgazmus után vérzek. Nem lehet vetélés ugye? Kíméljetek a támadó válaszokkal
Remelem, nem maradtatok otthon. Azonnal korhaz es progipotlas kell! De legalabb, hogy orvos lasson, hogy huvelyfalad vagy mid verzik.
Oke, lehet a ferjed otos volt bioszbol (bar...ketlem), de akkor se hallgass ra orvos helyett.
Nekem is elenk piros verrel indult 9 hetesen...
Mások meg hónapokig ..évekig próbálkoznak...mindent meg adnának ,hogy a qrva teszt pozitív legyen...
Es van akinek összejön..megis "lesz.rja"...mert a párom szerint minden oke,ha mar nem verzek...jo lesz ha reggel megyunk csak...vagy akkor sem hiszen mát nem verzek..nem?!
Vicc...
Volt egy 8hetes babam egyszer NAGYON reg...vereztem es mire beertem a korhazba TUL KÉSŐ VOLT!
Nem tudsz bemenni mert ivott 1 pohár bort? Taxi? Szomszéd? Barát?
Látom, nagyon fontos nektek a gyerek. Hát gratulálok.
De aztán nem ám itt sírsz ha vetélés, bár...szerintem az nem is hatna meg titeket ha már most így álltok hozzá.
És miért is ne lehetne vetélés? Itt szerinted meg tudja bárki mondani?
Egy pohár bor... ne röhögtess. Egyrészt egy átlagos férfi szervezete fél óra alatt lebontja, másrészt a jogszabály is mentesít vészhelyzet esetén.
Másrészt létezik taxi, mentő, szomszéd, rokon, akárki is.
De úgy tűnik, hogy nem igazán ragaszkodtok ehhez a terhességhez és inkább reménykedtek benne, hogy megszakad.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Itt írod, hogy volt már NEMRÉG spontán vetélésed. Akkor miért tetteted a hülyét, hogy az milyen?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Receptért se törted nagyon magad... Ha ilyen lusta vagy, minek a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!