Decemberbe átestem egy terhesség megszakításon bizonyos okok miatt. Hat hétre rá megjött! És annak ma 27napja. Tegnap csináltam tesztet "negativ"! Azota sincs jele menstruációnak?
Figyelt kérdés
Ilyenkor késhet? A teszt hány nap után mutat vlmit?2016. febr. 12. 17:57
2/4 A kérdező kommentje:
H meg nem jott meg
2016. febr. 12. 23:30
3/4 anonim válasza:
Miért késne? Nem értem a kérdés okát én sem. Hány naposak a ciklusaid? Ilyen esetben egyébként is késhetne, mert újra vissza kell állni a szervezetnek, de az átlag női ciklus 28-31 napos amúgy is. Szóval türelem.:)
4/4 anonim válasza:
nekem szept 10-én volt missed ab-om, okt 16-án jött meg, 2 napig tartott, majd okt 30-án megint megjött, megint 2 napig majd nov 26-án megint megjött, azóta beállt a ciklusom; szóval simán belefér, hogy össze-vissza jön meg. Na meg nem is lenne jó, ha most terhes lennél, mert még kéne várni vele, dokid nem mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!