8hetes terhesen azt tapasztaltam volt egy kis körömhegyni véres váladék, kicsit görcsöl a hasam is. Kicsit félek most elmehet a baba?
figyelj, kereshetsz kifogásokat, amik "de"-vel kezdődnek, de szerintem ez nem jó így. be kell menned orvoshoz!de persze te döntesz, a te életed, a te tested. mi csak segíteni akartunk.
(és érdemes lesz majd kivizsgáltatni magad, magatokat, ha esetleg ez is vetélés lesz)
Vegig barnaztam,kesobb vereztem a 9honapot....most 5 honapos az egeszsrges kisfiam.. :) Az elejen en is rohantam a dokihoz,kaptam utrot,de ugyanugy vereztem.,persze nem mindenki egyforma,en is vegigparaztam a 9honapot,hetente szaladtam ultrahangra hogy megan e meg,egyszer 3napot benntartottak akarmit csinaltunk nem mult el....
Egy koromhegynyi ver inkabb egy megpattant ernek gondolnek,a hasfajdogalas igen a novekedestol van,de ne rajtam muljon egy baba elete inkabb menj es nezzetek meg rendben van!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!