Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen hüvelyi váladék van ha...

Milyen hüvelyi váladék van ha teherbe esünk?

Figyelt kérdés
Már majdnem egy hete jön váladék. Barnás pirosos de van mikor nagyon világos barna szinte alig látszik. Ezt nem tudom most mi lehet. Gondoltam arra hogy csak tisztulás meg persze a terhesség gondolata is megfordult a fejembe. Mikor ezt eszre vettem azt hiztem meg fog jönni majd de nem jött meg ebbe a honapba. De hozzá teszem azt is, hogy a menstruációm nem rendszeres.

2015. jún. 30. 15:40
 1/4 anonim ***** válasza:

Csinálj egy tesztet.

De terhesség esetén nem normális a barnás folyás, ha pozi a teszted akkor menj orvoshoz vele.

2015. jún. 30. 17:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát azért nem olyan nagyon barnás. Volt már pirosos is meg olyan mint a genny. De ha terhesek vagyünk annak van valami jele váladék formájába?
2015. jún. 30. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
NEkem vízszerű folyásom van olyankor ill. ilyen fehér krémes. Ez felváltva
2015. júl. 1. 09:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Nekem most fehéres. De kicsit gyanús hogy este fáj a hasam és rosszul érzem magam.
2015. júl. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!