Mit jelent terhesség alatt a barna folyás? Jelezhet valami bajt? Szóljak a dokimnak? Meg kell ijednem?
Sajnos a barna folyás nem jelent jót, bár a te babád már nem épp picurka, de azért doki mihamarabb, és szerintem progeszteron hormonpótlás kell a 16. hétig, amíg a méhlepény teljesen ki nem alakul! Ügyelet biztosan van, ne késlekedj!
31 hetes km
Nagyon köszi mindenkinek a gyors választ és az együttérzést!
Hívtam a dokim, ő azt mondta hogy nem feltétlenül jelent bajt, majd uh-al megnéz de csak Pénteken! Addig pihennem kell(nem könnyű, van egy másfél éves kisfiam is). Csak azt nem értem, hogy miért kell várnom Péntekig??? Azt hinné az ember, hogyha már jól megfizetem a dokit, akkor legalább azt mondaná, hogy menjek és megnéz azonnal, de nem....Remélem nem lesz baj.... Szeretném ezt a gyereket!
4. vagyok.
Anno nekem is ezt mondta a dokim, hogy nem feltétlenül jelent bajt, pihenjek.
A barnából másnap estére piros lett!! Már sosem tudom meg, hogy mi lenne, ha rögötn megyek az ügyeletre, mert a babám attól a naptól sajnos már nem fejlődött! :(
Én mennék, ha magándoki, ha nem, ebben NE HALLGASS RÁ!!!
A 2. babánál is volt ilyenem, rögötn mentem, éjfélkor, a dokimat fel sem hívtam, hanem már nagylány módjára, önállóan útnak indultunk az éjszaka közepén, kaptam Utrogestant, és ez a baba itt van velünk!
31 h.
Látom, hogy régebbiek a bejegyzések, de azért leírom a tapasztalataim! Nekem a 8. héten volt halvány barna folyásom, egyből ügyelet, szerencsére semmi gond! (bár már 3. babó, de soha nem lehet tudni, mert attól még, hogy az első 2-nél nem volt gond, most lehet)
Ma 12 hetesen reggel sötét barna folyásom volt, szintén be az ügyeletre! A doki megvizsgált, méhszáj zárt, minden jó, uh-gal megnézte a babót, vele is minden oké szerencsére!
Rákérdeztem, hogy mitől lehet ez a vérzés, azt mondta, hogy ilyenkor fejlődik ki a méhlepény, és lehet egy kicsit meggyűrte a méhnyálkahártyát! De ettől függetlenül ez nem normális, és mennem kell majd kontrolra, hogy megnézzék, a lepény rendesen megtapadt e!
Szóval ha bárki hasonlót tapasztal, egyből irány a doki gondolkodás nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!