6. vagy 8. héten érdemes első UH-ra menni?
Figyelt kérdés
5+5 napos kismama vagyok, de nem szeretném elsietni a dokit. Csak ha már látok valamit és nem kell hetente majd visszamenni és izgulni, hogy mi van. Tavaly volt egy 9.hetesen elhalt terhességem.2010. márc. 30. 12:32
1/5 anonim válasza:
Szia azt jvaslom,h ne kelljen sokat várni meg hamar se menjél,h 7 hetesen menj,mert akkor már tuti van szivhang és mindjárt annyi leszel.Én is alig birtam kivárni,de muszáj,Rettenetesen izgultam, mert nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen.Gratulálok,sok sikert!10 hetes kismama
2/5 anonim válasza:
szia! én pont a betöltött 7. héten mentem dokihoz, én sem akartam elsietni a dolgot,. akkor már volt szívhang is
34 h km
3/5 anonim válasza:
szerintem is a 7. hét az már jó lesz, de ha addig történik valami vérzés v akármi, akkor meg azonnal ügyelet.....egyébként meg nyugi,nekem is volt ismerősöm, aki elsőre rossz hírt kapott, azóta volt két problémamentes terhessége
4/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is volt egy elhalt terhességem majdnem 9 hetes voltam. Ezután a dokim azt tanácsolt a vérzés kimaradása után 1 héttel menjek hozzá, hogy megnézze, jó helyen van-e a petezsák és hogy ír fel gyógyszert.
Persze tudom, hogy ilyenkor rossz üres peteszákot látni és heteket aggódni, de én elmennék mielőbb orvoshoz.
Reméljük ezuttal minden rendben lesz!!!
5/5 anonim válasza:
amit az utolsó írt az tényleg megfontolandó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!