Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6. vagy 8. héten érdemes első...

6. vagy 8. héten érdemes első UH-ra menni?

Figyelt kérdés
5+5 napos kismama vagyok, de nem szeretném elsietni a dokit. Csak ha már látok valamit és nem kell hetente majd visszamenni és izgulni, hogy mi van. Tavaly volt egy 9.hetesen elhalt terhességem.
2010. márc. 30. 12:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia azt jvaslom,h ne kelljen sokat várni meg hamar se menjél,h 7 hetesen menj,mert akkor már tuti van szivhang és mindjárt annyi leszel.Én is alig birtam kivárni,de muszáj,Rettenetesen izgultam, mert nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen.Gratulálok,sok sikert!10 hetes kismama
2010. márc. 30. 12:39
 2/5 anonim ***** válasza:

szia! én pont a betöltött 7. héten mentem dokihoz, én sem akartam elsietni a dolgot,. akkor már volt szívhang is

34 h km

2010. márc. 30. 12:40
 3/5 anonim ***** válasza:
szerintem is a 7. hét az már jó lesz, de ha addig történik valami vérzés v akármi, akkor meg azonnal ügyelet.....egyébként meg nyugi,nekem is volt ismerősöm, aki elsőre rossz hírt kapott, azóta volt két problémamentes terhessége
2010. márc. 30. 12:49
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt egy elhalt terhességem majdnem 9 hetes voltam. Ezután a dokim azt tanácsolt a vérzés kimaradása után 1 héttel menjek hozzá, hogy megnézze, jó helyen van-e a petezsák és hogy ír fel gyógyszert.

Persze tudom, hogy ilyenkor rossz üres peteszákot látni és heteket aggódni, de én elmennék mielőbb orvoshoz.

Reméljük ezuttal minden rendben lesz!!!

2010. márc. 30. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:
amit az utolsó írt az tényleg megfontolandó
2010. márc. 30. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!