Ajánlanátok olyan csecsemőgondozási, gyermeknevelési
könyvet, amit első babás kismamként érdemes elolvasnom?
Figyelt kérdés
Első babámat várom, és szeretnék valami hasznos irodalmat olvasni azzal kapcsolatban, hogy hogyan gondozzam, neveljem helyesen a kicsit, ha megszületik.
2011. jan. 4. 16:52
1/9 anonim válasza:
Én is így vagyok, mint Te, első baba. Dr Spock Baba és csecsemőápolásról szóló lexikonát vettem meg, így laikusként jónak tűnik, de érdekelnének tapasztalt anyukák véleményei is.
2011. jan. 4. 17:26
2/9 anonim válasza:
Bocsi,hogy nem a kérdésedre válaszolok,de a barátnőm több 10 ezer Ft-okért vásárolt könyveket,és végig sem olvasta őket,mert nem volt türelme,meg ideje.
Én nem vettem könyvet,mert majdnem minden kérdésemre választ kaptam az internetből.
Amire nem találtam választ,azt az élet megválaszolta (anyai ösztön).
Nem azt mondom,hogy ne vegyél,de maximum csak egyet,abból az esetleges listából amit többi kedves válaszoló ajánl majd Neked.
Minden jót!
2011. jan. 4. 17:48
3/9 anonim válasza:
Az első 12. hónap című könyv fantasztikus! Tudom, 7000.- Ft, de nagyon jó!
2011. jan. 4. 18:04
4/9 anonim válasza:
Spock - lehet, hogy nevetséges, de még mindig az egyik legjobb. pontos, alapos és sok helyen nagyon vicces (tényleg. pl.: a "miért sír a gyerek minden nap 5 és 8 között" gyakori kérdésre le meri írni, hogy csak. és minden mást nyugodtan kenjél a hajadra.)
Anya, taníts engem!
Totyogók kézikönyve.
(egyébként egy jó védőnő pótolhatatlan.)
2011. jan. 4. 20:58
5/9 anonim válasza:
én a suttogó 1 et javaslom, már pocakosan is lehet
aztán ha gondod van a babázás közben, csak rékeresel a könyvben és már írja is mit hogy lenne jó csinálni:)
2011. jan. 4. 21:07
6/9 anonim válasza:
Ha van TKK könyvesbolt a közeletekben, akkor ott vásárolj, mert megúszod pár száz forintból. Ott kb. 380 Ft-ért lehet venni egy könyvet. Én ott vettem egyet, ami a terhességről szól, több száz oldalas, nagyon szép és csak 1500 Ft volt. Már kinéztem egyet a babaápolásról és egy ökobaba könyve4t. A kettő együtt lesz 700 Ft. Tudom most csak az árakat írtam, de szerintem az is fontos és nekem tetszenek ezek a könyvek.
2011. jan. 4. 22:38
7/9 anonim válasza:
Utolsó, mi az a TKK?
2011. jan. 5. 06:07
8/9 anonim válasza:
én nagyon sok mindent elolvastam, jórészt mindent az internetről töltöttem le, végül a Suttogó módszerét találtam a leghasznosabbnak.
2011. jan. 5. 12:49
9/9 anonim válasza:
előző vagyok, az Anya taníts engem is megvan, nagyon hasznos amikor nem tudsz már mit kezdeni egész nap a babával, sok jó játék van benne egészen óvodás korig
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!