Úgy néz ki a pocak lakóm fiú lesz, de nem tetszik egy fiú név sem. Volt vki így?
Figyelt kérdés
Esetleg tudnátok rövid, szép nevet ajánlani?
Az a baj h párom és testvérem is ugyan olyan nevű. Így a fiamnak nem szívesen adnám már azt :D
1 név tetszik, de az meg az exem így párom tuti nem engedné :/
Szóval várok fiú neveket tőletek :)
2016. febr. 11. 11:40
22/32 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik az Iván, mert nem egy aktuális divatnév, nem régies, de nem is jön szembe minden sarkon.
23/32 anonim válasza:
Én is így voltam vele, nehezen találtunk fiú nevet; végül csak átböngésztük az mta oldalán található engedélyezett neveket, mindketten írtunk egy listát majd egyeztettünk, ezek kerültek fel a közös listára:
Ábel, Ádin, Simon, Keve, Henrik, Bende, Vencel, Patrik, Nemere, Kende, Dénes
Mi fiunk Ábel Noé lett :)
24/32 anonim válasza:
Viktor, Balázs, Ádám, Patrik :)
25/32 anonim válasza:
A Szilárd szerintem viselhető név és nem is gyakori.
Ami még nekem tetszik a Dávid, Márk, Lénárd.
27/32 anonim válasza:
Sebestyén Balázs egyik gyerekének is jó neve van: Benett. Beni a beceneve. A másik gyerek neve meg Noel. De jó még szerintem a Simon (Simi)
28/32 purplefrog válasza:
Èn is pontosan így vagyok :D egyetlen név tetszik: Ármin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!