Úgy néz ki a pocak lakóm fiú lesz, de nem tetszik egy fiú név sem. Volt vki így?
Esetleg tudnátok rövid, szép nevet ajánlani?
Az a baj h párom és testvérem is ugyan olyan nevű. Így a fiamnak nem szívesen adnám már azt :D
1 név tetszik, de az meg az exem így párom tuti nem engedné :/
Szóval várok fiú neveket tőletek :)
Én is így voltam, aztán beleszerettem a Milán névbe. Pedig első hallásra nem fogott meg annyira, de mostmár el se tudom képzelni, hogy más legyen a neve :)
Ami még tetszik az az Ármin, Dániel, Krisztián, Áron.
Nálunk ezeka nevek merültek fel: Félix, Ádám, Márk, András, Zsolt, Áron, Kristóf, Marcell
Mi is nehezen választottunk, végül Ádám lesz. Tetszik, de picit szoknom kellett, hogy gyakori nevet választottunk.
Manapság már az Áron is gyakori.
Én mindig is tudtam, hogy nekem Áronom lesz, ezért nem zavart a dolog. Nem volt alternatíva, nem volt lánynév... csak tudtam, hogy Áron lesz.
Szia. Ugyanígy voltam. Nekem már lassan két hónapos a kisfiam, de még mindig nem vagyok 100%-osan megelégedve a nevével. Ami nagyon tetszett, van màr a csalàdban, ràadásul ugyanazzal a vezetéknévvel.
Ami tetszik:Attila, András, Dominik, Erik, Szilárd, Szilveszter.
fiúneveket nehezebb is találni, vagy elavultak, vagy lehetetlenek, ha normális név, akkor meg sokszor olyan semmitmondóak.
nézzétek át listát, írjatok ki tippeket, aztán majdcsak elmélyül valamelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!