28. hétre mennyit híztatok? És a végéig még kb. mennyi várható?
Figyelt kérdés
2010. márc. 30. 10:30
1/10 anonim válasza:
Nálam terhességenként volt változó. Az első alkalommal (bár akkor 25 éves voltam!) mind összesen 9 kg-t híztam, a második babámnál 34 évesen 18 kg, amiből a 28. héten kb. 10 kg volt. Most 35 évesen, 20 hetesen 3,5 kg-nál tartok. Nem tudom mennyi lesz a vége, én most látom legnagyobbnak a hasamat bármelyiknél....
2/10 anonim válasza:
28.hétre a hányinger miatt szinte semmit nem híztam.
Most 39 hetes vagyok és plusz 15 kg van rajtam:-S
3/10 anonim válasza:
A 28. hétig 2 kg jött fel, azóta 32 hetes vagyok, és még 2 feljött. Ha ezt a havi 2-t innentől tartom, elégedett leszek. :)
4/10 anonim válasza:
Szia!! Én most 27 hetes vagyok, de 12 kg-ot híztam tehát jó sokat. Érdekes módon nem olyan drasztikusan látszik rajtam inkább csípőre meg hasra meg arcra ment. De olvastam olyat, hogy aki eddig ennyit hízik, a 30. héttől már alig fog. Ismerőseim is voltak így, remélem nekem is így lesz:)
5/10 anonim válasza:
A 28 hétig 14 kilót híztam. A szülésig 22 kiló jött fel de sok volt a víz. A kórházból 10 kiló minusszal jöttem haza . 3 hetes a kislányom és már csak 6-7 kiló plusz van rajtam. Nem vacsorázom és ez nagyon hatásos. Sajnos nagy bánatomra nem tudok szoptatni, így mehet a vacsora megvonás.
6/10 anonim válasza:
Szia,
Én most vagyok 28 hetes.. és 5kg van rajtam... igaz túlsúllyal kezdtem... remélem 8nál megállok... jó lenne :)
7/10 anonim válasza:
én ma vagyok 29.hetes, és eddig 8kg-ot híztam. :-) Csak a hasamra és a derekamra jöttek a kilók, sehol máshol nem látszódik. Első terhességemnél 11kg-ot híztam.
8/10 anonim válasza:
Szia!
Én ma töltöttem 28. hetet 5kg jött fel eddig és rajtam nem látszik meg.
9/10 anonim válasza:
15 kg plusszal kezdtem a terhességet. A 7-13. hétig nem is bírtam se enni se inni, mégis a 19. héten plusz 9 kg-nál tartottam. A 33. hétig nem is jött fel több. Azóta még lett 3-4 kg, de ez többnyire víz. Szerintem már nem is hízok többet.
36 hetes kismama
10/10 anonim válasza:
28 hetesen +6 kg, aztán onnan kezdődött a hízás, újabb 6 kg lett, remélem ez a vége. 50 kg-ról indultam, ránézésre nem látszik, pocak+ cici, talán egy picit a csípőm lett szélesebb, de azért nő lévén a tudat ott van bennem, hogy híztam :(. DE ELSŐ A BABA, úgy gondolom mindenki maga érzi, hogy sok vagy kevés neki ami felszed. A védőnőm szerinte az is számít, hogy ki mennyi idős és milyen életvitele volt előtte, ezért ezek a számok "egyediek " 39 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!