Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az gond, ha rajtam semmilyen...

Az gond, ha rajtam semmilyen csík nem jelent meg?

Figyelt kérdés

Arra a sötét csíkra gondolok, ami a köldöktől megy lefelé.Az arcomon sincs semmilyen barna folt,a mellbimbóm sötétebb lett, de nem barnult be.

Az összes várandós hétről hétre naptár szerint már kellene " barnulnom".Szerintetek?

15 h km

2010. márc. 30. 07:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Egyáltalán nem baj ha nincs csikod még.lehet nem is lesz:-)Nekem kb 1 hete kezdett még látszani,de az is csak fénynél,és ha jobban megfigyelem.Mindenkinél máshogy látszik,általában a világosabb bőrüeknek,kevésbé.33hetes kismami
2010. márc. 30. 07:30
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

szerintem nem gond.Eleén én se barnultam,csíkosodtam .De aztán olyan csíkos lett a pocim mint egy zebra peddig kenytem minden drága kenöcsel,sajna a mai napig olyan..:(

3 éves fiú anyukája 24/N

2010. márc. 30. 07:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj, még nekem sincs semmilyen "csíkom". A mellbimbóm most kezd egy kicsit barnulni, de nem nagyon.

Egyáltalán nem kötelező bebarnulnia, és az én könyvem szerint a linea nigra (az a sötét csík a köldöktől lefelé) nem mindenkinek jelenik van. Akinek igen, annak is változó, hogy mikor. Van, akinek már 12 hetesen, van, akinek a 35-ik héten jelenik meg.

Ez is ugyanolyan egyénfüggő (hormonfüggő), mint a többi tünet.

2010. márc. 30. 07:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok!!
2010. márc. 30. 07:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

az a vonal nekem sincs még, pedig 30 hetes vagyok!

<:( passz!

2010. márc. 30. 07:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Még nagyon korai lenne, lehet nem is lesz, nekem a 36. héten jelent meg a csík a köldököm alatt, szerencsére a pocim máshol nem csíkososdott :)

2010. márc. 30. 08:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én a harmadik babámat várom,de soha egyik terhességemnél sem lett linea negrám,sem striám,sem sötét mellbimbóudvarom.Hálát is adok az égnek,hogy ilyen szerencsés alkat vagyok.Te is örülj ennek:))

Két gyerkőcös,és 14 hetes kismami.

2010. márc. 30. 08:12
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy baj,de ne kiabáld el,azért még nagyon az elején jársz.Rajtam egyetlen csík sem volt a terhességem alatt.
2010. márc. 30. 08:26
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A mellbimbóm szinte kivilágosodott, a pocimon nincs barna függőleges csík, szóval nem mindenki csíkos-sütét cicis. Viszont a nőgyógyászom szerint olyan, mintha néha szoliznék, és van egy májfolt szerű a nyakamon, ami gyönyörűen besötétedett, így már nem enyhén "koszos" a nyakam, hanem mocskos hatást kelti. :(
2010. márc. 30. 15:53
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát, ez megnyugtató.Akkor nem vagyok egy kirívó eset:))

Boldog babavárást mindenkinek!

2010. márc. 30. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!