Az gond, ha rajtam semmilyen csík nem jelent meg?
Arra a sötét csíkra gondolok, ami a köldöktől megy lefelé.Az arcomon sincs semmilyen barna folt,a mellbimbóm sötétebb lett, de nem barnult be.
Az összes várandós hétről hétre naptár szerint már kellene " barnulnom".Szerintetek?
15 h km
szerintem nem gond.Eleén én se barnultam,csíkosodtam .De aztán olyan csíkos lett a pocim mint egy zebra peddig kenytem minden drága kenöcsel,sajna a mai napig olyan..:(
3 éves fiú anyukája 24/N
Ne izgulj, még nekem sincs semmilyen "csíkom". A mellbimbóm most kezd egy kicsit barnulni, de nem nagyon.
Egyáltalán nem kötelező bebarnulnia, és az én könyvem szerint a linea nigra (az a sötét csík a köldöktől lefelé) nem mindenkinek jelenik van. Akinek igen, annak is változó, hogy mikor. Van, akinek már 12 hetesen, van, akinek a 35-ik héten jelenik meg.
Ez is ugyanolyan egyénfüggő (hormonfüggő), mint a többi tünet.
az a vonal nekem sincs még, pedig 30 hetes vagyok!
<:( passz!
Szia!
Még nagyon korai lenne, lehet nem is lesz, nekem a 36. héten jelent meg a csík a köldököm alatt, szerencsére a pocim máshol nem csíkososdott :)
Szia!
Én a harmadik babámat várom,de soha egyik terhességemnél sem lett linea negrám,sem striám,sem sötét mellbimbóudvarom.Hálát is adok az égnek,hogy ilyen szerencsés alkat vagyok.Te is örülj ennek:))
Két gyerkőcös,és 14 hetes kismami.
Hát, ez megnyugtató.Akkor nem vagyok egy kirívó eset:))
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!