Ti mit csinálnátok?
miért kell magnéziumot szedni?
én kétszer szultem (kulfoldon), de egyszer sem kellett semmit se szedni
nekem azért kell szednem a 16. hét óta, Magnosolvot, mert az alhasam sokszor feszült, nagyobb növekedési ugrásoknál még így is kicsit furcsa, nemhogy enélkül.
34hkm
Nekem eleve azt mondta a doki, hogy a 37. het utan ne szedjem, mert nem lehet. Akkor mar nem baj, ha vannak osszehizodasok, mert az mar nem koraszules.
Nagy adagot szedtem, mert a terhesseg elejetol sokat kemenyedtem es nyilt is a mehszaj.
Valo igaz, hogy tobbet osszehuzodas volt ismet miutan abbahagytam, es nyilt is tovabb a mehszaj, de vegul 39 hetesen 3 naposan igy is inditott szules lett, mert 3 ujjnyira nyitva volt es mar nem engedett el a doki a korhazbol igy.
Kerdezd meg az orvost, de akkor (6 eve) meg az volt az altalanos javaslat, hogy a kiirt datum elott 2-3 hettel mar nem kell magneziumot szedni.
Magnéziumot a 37. hét után nem szabad már szedni, mert bezavarhat. (nem úgy érzékeled a vajúdás első jeleit, stb...)
Nekem kifejezetten tiltotta a dokim.
4 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!