NST-re szerintetek be jöhet a babám? Ha nem tud rá ki vigyázni?
32 hetes vagyok, hamarosan jönnek a gyakori NST vizsgálatok.
Van egy 2 évesem szerintetek megengedik h be jöjjön? Vagy ti hogy oldották meg?
2 éves nem baba :) szerintem nem szólnak bele, viszont nem hiszem, hogy bárkinek lesz ideje rá vigyázni.
ha olyan a természete, hogy képes nyugodtan végigülni akkor szerintem vidd nyugodtan, viszont ha nem olyan akkor a saját érdekedbe ne, mert te nem tudsz majd ugrálni utána. illetve ha ugrálsz, akkor sokszorozod a vizsgálati időt
A két éves (nem baba) szerintem azért necces, mert össze-vissza rohangál, mindent megfogdos, felmászik stb. Tehát nem tudod magad mellé láncolni, viszont felkelni sem tudsz a vizsgálat miatt.
Én röntgenre vittem magammal kb. ennyi idős gyereket, és egy asszisztenssel kint hagytam addig, meg jó sok kajával :) ,de az összesen nem volt több 5 percnél.
Én valakit megkérnék, hogy segítsen, akár a helyszínen eltologatja babakocsiban az utcán addig, barátnő, bárki, és akkor fél órájába kerül.
Oké köszönöm a válaszokat.
Nekem babám, az én babám és még egy darabig az is lesz ;)
Szóval lapozzunk.
Amúgy egy helyen simán megbír ülni, nem szaladgál el, nem tapogat össze semmit,
Nálunk nem a szülőszobába van az NST vizsgálat, teljesen külön álló részen.
Egy kis szoba ahol van 2 ágy.
Ha tudom megoldjuk akkor h tudjon rá vki vigyázni, de ha nem sikerül jön velem.
Csak kíváncsi lettem volna h más is volt e ilyen helyzetben.. :/
Nálunk beengedik. Ill nem is hagyatnák kinn egyedül.
Nálunk is úgy van, hogy a terhesgondozó mellett van egy szoba, szintén 2 ággyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!