Este megyek 4d uhra, mit csináljak, hogy ébren legyen? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Csoki? Szőlőcukor? Édes italok? ...?
Nagyon köszi a válaszokat! :D
Annyira izgulok.... :D
17 + 3 hetes km
2010. márc. 29. 16:33
1/8 anonim válasza:
A 17. hét még korai 4d-re. De nekem a szőlőcukor szokott bevállni. Előtte 10 perccel egyet, vagy többet meg kell enni.
2/8 anonim válasza:
Nem is korai!! Mi 16 hetesen voltunk, nagy élmény volt! Még egyben látszik a baba a képernyőn, és a szonográfus hölgy részletesen átnézte, ekkor tudtuk meg, hogy egészséges a kisbabánk! Egyébként én ittam egy kis kólát előtte, meg egy csokit ettem, nem tudom ez segített-e, de ébren volt közben. :-)
3/8 anonim válasza:
Én egy tábla csokit ettem meg előtte és rostos üditőt ittam.Nekem bevált.Én különben 25 hetesen voltam és nagy élmény volt
4/8 anonim válasza:
Szia!Mi 15 hetes voltunk és ISTENI volt!!!Jövő héten megyünk megint!!!SPORT SZELET!!!Idáig minden uh előtt bevált!Kb 10 perccel előtte ettem meg és volt nagy buli odabent:))))!!!Üdv:24 hetes kismama
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat!
2010. márc. 29. 22:33
7/8 anonim válasza:
De aranyos és szép!!!Kedvet kaptam a 4D- hez, csak még korai.
15 h km
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi! Jajj, el sem tudom mondani mennyire jó érzés volt és nekem még azért is, mert most látta először az apukája is és olyan jó volt együtt nézni. Ja, és mostmár végre látta, hogy "mit művel" nekem odabent már 14 + 3 hetes kora óta! :D
Nagyon boldog babavárást mindenkinek!
2010. márc. 30. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!