Késői peteéréssel kb.28. napon esett valaki teherbe? Ciklusaim mindig 40-50 naposak.
Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 16:25
1/6 anonim válasza:
igen nekem is elhúzódó ciklusaim voltak na nem annyira mint neked de mindig 35-37naposak voltak és ha most nem lennék ennyire biztos a dologba nagyon izgulnék miért vagyunk másfél héttel kisebbek mint a cikluskimaradás:-)))az a lényeg hogy a 26-ik napon történhetett a dolog vagyis mint írtam biztos ,hogy akkor történt ráadásul azelőtt voltam peteérés figyelésen :-)))uh-án meg clostit is kaptam ami nem segített és ezek szerint nem is volt rá szükség csak nem akkor voltak a peteéréseim amikor kerestük hanem amikor akartak így nagy meglepetésünkre és örömünkre vetélést követően 2 év várakozás után újra nő a pocim kívánok kitartást és sok sikert mindent bele akkor jön amikor ö akar csak ki kell várni üdv .15-16 hetes km
2/6 anonim válasza:
Nekem kb.35.nap körül volt petérésem és rá 15 napra pozitiv tesztem.Azóta is jól vagyunk,28.hétben járunk már
3/6 anonim válasza:
Én késői peteéréssel estem teherbe az első babával. Miért?
4/6 anonim válasza:
Én is a ciklusom végén lettem terhes, kb. a 28 napon, rá két hétre pozit teszteltem. Nekem így nem az utolsó mensestől számolják a terhesség korát, hanem UH alapján. 30 hetes kismama
5/6 anonim válasza:
Szia! Nekem is a 32. napon volt akcióm (33-35napos ciklus) és rákövetkező 11. napon reggel pozitívat teszteltem. Sajna így nekem is többet kell várnom, míg a doki lát vmit, majd csak a jövőhétre hívott vissza. Remélem minden rendben lesz!
6/6 anonim válasza:
nekem nagyon változó és nagyon hosszú ciklusaim voltak pcos miatt. évi átlag 4 menstruációval. jelenleg 33hetes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!