Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Meghúzódott a derekam. Mit...

Meghúzódott a derekam. Mit csináljak? Van valakinek bevált módszere?

Figyelt kérdés
Felálltam és valószínűleg rossz volt a mozdulat, mert meghúzódott a derekam. Két órán keresztül csak visítottam a fájdalomtól, most már annyit tudok csinálni, hogy ülésből felállok, de csak segítséggel bírok járni. Dokim azt mondta próbáljam kimozogni, védőnő is ezt javasolta, de sajnos nagyon nehezen mozgok. Van valakinek tuti módszere? 36 hetes vagyok. Előre is köszönöm
2010. márc. 29. 16:06
 1/9 anonim ***** válasza:
Ülj bele egy kád jó meleg vízbe 15-20percre.
2010. márc. 29. 16:15
 2/9 anonim ***** válasza:
Meghúzódott, vagy ideg csípődött be? Ha ennyire fáj, akkor lehet az is. Azt hiszem annak nem jó a melegvíz. Nekem 34 hetesen volt ilyen, feküdtem (keményen, úgy értem keményebb felületen), és három nap bőgtem a fájdalomtól minden mozdulatnál. De magától elmúlt. Pici voltarennel, vagy ilyesmivel kenheted esetleg, de csak módjával. Jobbulást!
2010. márc. 29. 16:57
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, hogy milyen az ha ideg csípődik be, szóval lehet az is. Holnap kell mennem a dokimhoz, de ha ez így marad, örülök ha eljutok hozzá, az ágyra biztos nem tudok felfeküdni.
2010. márc. 29. 17:02
 4/9 anonim ***** válasza:
Idegbecsípődés kb olyan, hogy minden mozdulatnál elakad a lélegzeted úgy fáj, nem tud segíteni senki, mert mindegy hogy te mozdulsz vagy mozdítanak, ugyanúgy fáj, és lesugárzik általában a lábadba is, lehet hogy akár a bokádig. Max a segítség annyi lehet hogy el ne dőlj, tehát egyensúlymegtartás. Remélem már jobban vagy! Írj hogy mi van veled! Második voltam.
2010. márc. 29. 22:07
 5/9 A kérdező kommentje:
itt ülök a gép előtt és keresem a megoldást... :( Feküdni nem tudok, igazából sehogy sem jó. Tuti idegbecsípődés, mert nagyon fáj, tényleg a lélegzetem is kihagy... Dokim azt mondta vegyek be algoprint, de nem hatott az sem. totál el vagyok keseredve
2010. márc. 29. 22:22
 6/9 anonim ***** válasza:

Megint én vagyok. Remélem jobban ébredtél, ill tudtál aludni. Megoldás pihenés ilyenkor, tényleg. A lányommal 34 hetesen volt ez, tényleg pár nap alatt elmúlt, ill fokozatosan csökkent a fájdalom. Most 16 hetes vagyok, most ikreket várok és más most érzem hogy nem az igazi a derekam, pedig másfél kg-ot híztam csak. Kérdeztem a dokim, mit csináljak hogy ne legyen ilyen, csak a fekvést, pihenést mondta, de egy 16 hós mellett ez elég érdekes. Remélem neked is pár nap alatt teljesen elmúlik(, és hogy nekem meg most nem jön elő.)!

Írj majd! Jobbulást!

2010. márc. 30. 08:15
 7/9 A kérdező kommentje:
2 órát tudtam ülve aludni, nem volt túl jó éjszakám, de reggelre egy fokkal jobb lett. Van egy 15 hónapos kislányom, őt se tudom ellátni, szerencsére a testvérem tud segíteni, úgyhogy én csak nézem ahogy játszik a lánykám. Voltam ma a dokimnál, azt mondta ő is hogy sokat pihenjek és pár nap múlva jól leszek
2010. márc. 30. 16:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?
2010. márc. 31. 21:50
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az érdeklődést :) Ma már sokkal jobban vagyok. Ma éjjel már mindkét oldalamon tudtam aludni, és ami a legjobb, mindkét oldalamról fel is bírok állni. Viszont az egész hátamon izomláz szerű fájdalmat érzek, valószínűleg azért mert már pár napja rosszul tartottam magam.
2010. ápr. 1. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!