Terhesség alatt orrdugulásra orrcsepp? Nem kapok levegőt.
Figyelt kérdés
7 hetes vagyok,a pozitív tesztem óta kínoz az orrdugulás. Van,hogy egész nap,van,hogy csak este jön rám. Már sokszor levegőt se kapok az orromon,aludni kész szenvedés. Mit használhatok ilyenkor? A tengervizes orrcseppet próbáltam,de nem hatott. Van Nasivinem itthon még,de nem merem használni,mert a tájékoztató szerint nincsenek megfelelő adatok a terhesség alatti használatról,így nem ajánlatos használni.2016. febr. 2. 22:18
11/11 nünü87 válasza:
Szia! Én a terhességem elejétől kb. háromszor voltam megfázva, nekem a Stérimar - t ajánlották mert 100%-ban természetes készítmény tengervízből. Két-három nap alatt elmúlt az orrdugulásom. Nekem azt mondták nem ajánlott terhesség alatt gyógyszerkészítményes orrcseppet használni, csak természetes tengervizes készítményt.
30 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!