Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fájdalmas has keményedés?

Kikyo1997 kérdése:

Fájdalmas has keményedés?

Figyelt kérdés

40+6 hetes vagyok, ma ment el a nyàk dugom 1 ujnyira vagyok nyitva viszont tegnap este ota kemènyedik a hasam fàjdalmasan ojankor mikor kemènyedik az egész hasam alja görcsöl kb 30mp tart és 30perc meg 15 perc közöt szokot ingàzni az eltelt idö egyszer kètszer volt hogy 5-10perc volt a mèrt idő ma voltunk vele orvosnàl mindent rendben talàltak. de viszont èn agodom hogy nehogy baja legyen a gyereknek a becsült suja 3900gram

normàlis ha ijet érzek?

2016. febr. 2. 21:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem pont igy indult es pont 40+6 hetesen 3800grammal szuletett vegul. Mikor elkezdtem kemenyedni,akkor vettem egy jos kis meleg furdot. Hidd el,azzal egyertelmu lesz. Mikor indultam szulni,mar 2-3 percenkent kemenyedtem de fajasom nem volt es mar 6 ujjnyira nyitva voltam. Ugyhogy siman lehet h ma megindul :)
2016. febr. 2. 22:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet veled kérdező?
2016. febr. 3. 12:13
 3/3 A kérdező kommentje:

02, 03 elfojt a magzat vizem! hajnalban be kerültem a korhàzba

egy èjszakàt hagytak szenvedni

4meg okszitocinal be inditotàk

3810gramal ès 54 centivel meg születet a lànyom.

4ora hoszat szenvedtem az okszitocinal, àgyhoz voltam kötve mivel ctg fojamatosan rajtam volt a kicsi szivhangja vèget, rendesen szèt is szakadtam mert a termetemhez kèpest nagy babàt szültem meg, màr egyre jobban vagyok csak vanak àlmatlan èjszakàim de èrte mindent meg èrt :) csodàlatos èlmèny :)

2016. febr. 16. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!