Hány hetesen jöttek ki a striák a hasatokon?
Nekem rengeteg van a mellemen combomon csípőmön. Ez tinikorban alakult még ki.
28 évesen szültem, egy (új) csík sem lett a hasamon, és máshol sem. Szerencsém volt.
Nem jottek ki.
A baratnomnek viszont szules UTAN , es a mellen a szoptatas alatt jottek ki ( ahogy nott a melle)
Az elso gyerekkel nem lett egy sem, pedig nagyon sokat hiztam (25 kg), biztosra vettem, hogy lesz.
A masodik gyerekkel meg keveset hiztam (10 kg vekony testalkatra) es kb 37 hetesen jott ki nehany, szerencsere nem sok. Pedig a hasam sem volt nagyobb, mint az elso babaval, igy nem is gondoltam, hogy lesz.
De a baratnomnek pl csak akkor latszott, amikor megszult, addig nem latta, hogy lenne.
Szerencsére még nem volt sosem a hasamon. Az első terhességemnél a mellem aljánál jelentek meg, de szerencsére elmúltak, azóta egy sincs. (ez a harmadik terhességem). Most viszont nagyon sokat híztam, remélem a végére sem jönnek elő.
30 hkm
Az első terhességemnél már elég hamar, 30 hetesen, de ott nagyon sokat is híztam sajnos.
Sok évvel később, most jön a második baba. Azt hittem, most nem lesz gond, nem híztam sokat, amúgy is kinyúlt már annyira a bőröm, hogy elférjen benne a baba, és a 34. hétig nem is volt semmi plusz csík. Na, 34 hetesen kijött két picike, hát gondoltam, oké, ez is jobb, mint az elsőnél. Most 37 hetes vagyok, sajnos sokkal több lett, de csak köldök fölött, egy sávban jöttek ki és viszonylag vékonyak. Most még mindig jobb a helyzet, mint az elsőnél, akkor a csípőm, a combom, a fenekem és a szeméremdombom is végigrepedezett, méghozzá baromi vastag csíkokban. Most ilyenek nem keletkeztek, hála az égnek. Remélem nem ebben a hátralévő három hétben jönnek ki.
Azt hittem most már megúszom, 38+2 hetes vagyok, és eddig semmi.
Viszont a válaszok alapján nem nagyon nyugodtam meg, be is kenem gyorsan a pocimat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!