Hány hetesen látszott kívűlről is a hasatokon a baba mozgása? Pici, rövid kipúpozódás, vagy másmilyen volt?
Figyelt kérdés
2015. szept. 19. 00:28
1/10 anonim válasza:
Ha most kezdenél megijedni, hogy neked ilyen nincs, akkor megnyugtatlak, hogy mindenkinél változó: testalkat, genetika.
2/10 anonim válasza:
Első 16 hetesen, második 14 hetesen rúgott úgy hogy láttuk. Szóval nagyon korán. Vékony testalkat vagyok egyébként.
3/10 A kérdező kommentje:
Első, neked mikor látszott?
Második, köszi a választ, jó korán volt, nagyon határozottan látszott?
2015. szept. 19. 08:39
4/10 anonim válasza:
Nekem is a 15-16. héten látszódott, apa érezte is
5/10 anonim válasza:
7-8 hónaposan volt olyan szerintem hogy már olyan nagyot mozgott a baba, hogy kívülről, más emberek által látható volt. Terhesség első felében ilyesmit még ne várj! Ha jól értem erre vonatkozott a kérdésed.
6/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, johetnek meg!
Kivancsi vagyok, hogy kinel hogy latszott, es mikortol, mert nalam mar szokott latszani neha (17 hetes vagyok), es meglepodtem, hogy ennyire koran (1. baba, bar igaz, hogy vekony is vagyok), de ezek szerint van, akinek mar ennel is elobb latszott.
Neten lattam rola videokat 16-19 hetes kismamaknal, kivancsi voltam szemelyes tapasztalatokra is, meg hogy ti mennyire tudtatok beazonositani.
2015. szept. 19. 09:37
7/10 anonim válasza:
Nekem is olyan 15-16 hetesen làtszott először.
8/10 anonim válasza:
Nekem van egy pici felesleg a pocimon, és én 19 hét után vettem csak észre :)
9/10 anonim válasza:
Szia! Első babámat várom! :) 18. héten éreztem először a mozgását! Kb. 20-21 héten kezdett látszani a hasam! Most 27 hetes vagyok és nem semmi ahogy hullámzik sokszor a hasam ^.^
10/10 anonim válasza:
Második vagyok, igen határozottan!
Első baba csak egyet, második hármat egymás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!