Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Szedtek magzatvédő...

Kismamák! Szedtek magzatvédő vitamint vagy külön folsavat? Melyiket? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Írjátok le létszíves azt is hogy hányadik héttől,hónaptól szeditek és hogy télleg szoptatás alatt is kell e ,lehet e szedni.:)
2010. márc. 29. 12:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ja,a babócánk 12 hetesen 64mm volt :-) (plusz a lábikói) szerintem elég nagy baba így is! :-) azt modnta a doki szép nagy baba és szépen fejlődik. :-D

kérdezd meg az orvosodat. egyébként a sógórnőm is szedett vitamint, mégis 2,90kg lett a babája. monduk ő is vékony volt és eléggé válogatósan evett hogy ne hízzon.

2010. márc. 29. 12:53
 12/16 A kérdező kommentje:
Én is meg gondolom mit eszek de nem vagyok vékony bár kövér sem."Teltkarcsú" a testalkatom.
2010. márc. 29. 12:57
 13/16 anonim ***** válasza:
sajnos én elég vékonyka vagyok ezért számomra fontos nagyon
2010. márc. 29. 12:59
 14/16 anonim ***** válasza:
én is teltkarcsú vagyok. :-D én eleve idegenkedtem a vitaminoktól mindig is. pláne hogy nem olvastam még olyanról hoyg valamelyik ne okozott volna kisebb problémát. székrekedést, gyomorégést, hasfájást. így maradtam a természetes módnál. két hete mikor voltam za orvosnál mondtam a dokinak. ha a doktor úr azt mondja szedjek valamit, akkor szedek.....és akkor ismét elmondta amit már előtte elmondott, hogy ne azt szedjem, hanem természetes formában!
2010. márc. 29. 13:03
 15/16 anonim ***** válasza:
13:03 a 14 hetes voltam ismét
2010. márc. 29. 13:04
 16/16 A kérdező kommentje:
:)meg győztetek:) a folsavat azért szedni fogom:) de vitamint azt hiszem nem!:)
2010. márc. 29. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!