Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák! Szedtek magzatvédő...

Kismamák! Szedtek magzatvédő vitamint vagy külön folsavat? Melyiket? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
Írjátok le létszíves azt is hogy hányadik héttől,hónaptól szeditek és hogy télleg szoptatás alatt is kell e ,lehet e szedni.:)
2010. márc. 29. 12:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
A magzatvedo vitamint, vagy a folsavat mar a terhesseg elott ajanlja az orvos. En ugy tudom, hogy szoptatas alatt is kell szedni.
2010. márc. 29. 12:29
 2/16 anonim ***** válasza:
Nekem az orovsom nem javasolta a hagyományos terhesvitaminokat, mert nagyon nagy lesz a baba tőlle, vasat és folsavat írt fel receptre. Azt szedem elvileg végig. Ezen kívül magne b6-ot.
2010. márc. 29. 12:29
 3/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én Elevitet szedek. Már a terhesség elött is szedtem,de soha nem késő elkezdeni. Az én babám eddig normális ütemben fejlődik,nem nagyobb a korához képest. De kérdezd meg a védőnőt,vagy a dokit,hogy mit javasol.
2010. márc. 29. 12:34
 4/16 anonim ***** válasza:
Bocsi de az ára lemaradt. 5000 Ft a 100 darabos elevit.
2010. márc. 29. 12:36
 5/16 anonim ***** válasza:

nekem sem javasolta a dokim a vitamint, mégpedig azért mert azt mondta annyiért már természetes úton bevihetem. ha megeszek 1-2 almát héjával egy nap, azzal méár rengfeteget segítettem. én nem bírom a gyümit, de mondtam hogy eszem paprikát, uborkát, paradicsomot ezek közül valamelyket majd minden nap, plusz a sok zöldség még ami főzéskor van. azt mondta akkor így jó lesz. folsavat nár terhesség előtt kezdtem szedni. jodidot ajánlott még, kétnaponta egyet. plusz mivel volt egy kis vérzésem a 12. héten, így azóta Magnerotot szedek.

elvileg azt reklámozzák hoyg a terhesvitaminokat méár előtte is jó szedni, meg közben meg utánna :-) naná, reklám! de ami lényeges az a folsav!!!!!!

14hkm

2010. márc. 29. 12:37
 6/16 anonim ***** válasza:
Javallott a terhesvitamin szedése a terhesség legelejétől kezdve a szoptatás végéig, hogy a baba megfelelően fejlődjön, és megkapja a szervezete a szükséges vitaminokat. Hány hetes vagy? Van a Femibion, az kissé drága, az elején 3500Ft, a 3.hónaptól 4500körül van. Elevit olcsó, 1400 kb.
2010. márc. 29. 12:37
 7/16 anonim ***** válasza:
gravidát írt fel. én 10. héttől szedem és igen szopi alatt is ajánlják, mert mindent eljuttat a picihez
2010. márc. 29. 12:39
 8/16 anonim ***** válasza:
jah 1800 30 db
2010. márc. 29. 12:39
 9/16 anonim ***** válasza:

szerontem a baba akkor is megfelelően fejlődik ha nem ezeket a kapszulákat visszük be. ezek sem különbek mint a mesterségesen termelt vitaminok. egy szinten vannak szerintem. amikor meg az ember ha kertes házban lakik(mint pl én), akkor meg pláne nem fogom megvenni ezeket a vitaminokat mikor csak ki kell mennem a kertbe egy kis plusszért :-)

a 14hetes km

2010. márc. 29. 12:41
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,még nagyon az elején vagyok.:) És még csak gondolkodom rajta hogy folsav tablettán kivűl szedjek e magzatvédőt is vagy ne:)
2010. márc. 29. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!