Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit okoz a lepkehimlő ha a...

Discovery00 kérdése:

Mit okoz a lepkehimlő ha a fogantatáskor lappang bennem a vírus?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk, de most halottam erről az új járványról. Az egyik kolléganőm unokája megfertőződött félek én is elkaptam. Mi lehet a következménye ha mondjuk most fogant bennem a baba? :( félek volt már egy missed ab-m :(

2016. febr. 2. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez nem új járvány,nagyon régi dolog,ártalmatlan gyerekek körében de sajnos súlyos a magzatra nézve. Vérképzési zavart okoz.A legtöbb felnőtt már védett ellene amúgy,lehet kérni erre vérvételt.

Én a 3.terhességem alatt voltam így,a kisfiam hetekig nem mehetett oviba mig lepkehimlő volt,mert a vérvételem azt mutatta,nem estem még át korábban a fertőzésen.

2016. febr. 2. 14:04
 2/4 anonim ***** válasza:

szerintem hasonló a magzatra nézve mint a bárányhinlő.

sajnos, nem sajnos, és semmilyen himlős nem voltam, remélem nem most kapom el. nekünk még nem szóltak hogy lenne az oviban.

2016. febr. 2. 16:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Előző terhességemnél pàr hetes terhes voltam, mikor az egyik gyerekem lepkehimlős lett. A doki azt mondta, az első trimeszterben max. vetélést okozhat, a màsodikban viszont fejlődési rendellenességet, akkor veszélyes. Végül nàlunk nem lett gond, hàla Istennek.
2016. febr. 3. 22:04
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Örülök, hogy nem lett semmi bajotok :)
2016. febr. 4. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!