Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi történik a genetikai...

Mi történik a genetikai tanácsadáson? Amniocentézis előtt kérték, hogy menjek be elbeszélgetésre az összes leletemmel.19 hetes vagyok, az eredményeim jók, de mivel 39 múltam, az orvosom elküldött amniora.

Figyelt kérdés
A SOTE 1. számú női klinikára megyek. Mi zajlik egy ilyen beszélgetésen?
2010. márc. 29. 11:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
12.06-os vagyok. Holnap lesz a nagy nap. Drukkolok! Ne izgulj.
2010. ápr. 6. 18:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Szia! Megjöttem. Szerdán levették a magzatvizet, már korántsem voltak olyan kedvesek... egy szót sem szólt hozzám senki, a babát sem nézhettem UH-n, mert közénk állt az asszisztens.... Csak aláíratták, hogy minden felelősség az enyém, illetve hogy 2 napot a kórházban töltöttem, amiért ők 101.750 Ft-ot igényelnek a TB-től. Nyilván ez a kromoszóma vizsgálat illetve az én ottani ellátásom díja (kaja, ágy, gyógyszerek, stb....).

Összesen - mindennel együtt - 1,5 órát voltam ott, akkor megkaptam a zárójelentést és hazaküldtek. Annyit nem mondtak, hogy pihenni kell (pedig ugye 40 km-t kellett autóznom, ezt tudták a papírjaimról) és esetleg MagneB6-ot kéne szedni.... . De szerencsére ezeket tudom innen az oldalról a kedves hozzászólóktól.

Azóta szinte végig feküdtem, ma jöttem először dolgozni. Eléggé feszít a pocim, keményedik, meg néha görcsölget, szóval még nagyon vigyázok minden mozdulattal.

Azt nem tudom, meddig áll fent a vetélés, a burokrepedés kockázata, így óvaoskodom még pár hétig.

2010. ápr. 12. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!