Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Esetleges arcüreggyulladásra...

Esetleges arcüreggyulladásra az infralámpán kívül lehet esetleg valamilyen orrsprét használni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 29. 10:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Euphorbium homeós orrspray használható terhesség alatt is.
2010. márc. 29. 10:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Én is a fentit használom!
2010. márc. 29. 10:47
 3/9 anonim ***** válasza:

Lehet kapni naturlandos mentholos orrkenőcsöt.

nekem is arcüreggyulladásom volt évekkel ezelőőt, akkor a fül-orr-gégész írt fel valami-szintén mentholos-krémet.

Meg infralámpa.

Ja és azt mondta, hogy az orcseppet, orrsprayt felejtsem el, csak tönkreteszik az orrnyálkaháryát.

Azóta, ha taknyos vagyok, nem használok.

2010. márc. 29. 10:54
 4/9 anonim ***** válasza:
Az Euphorbium nem szárítja a nyálkahártyát, nyugodtan használhatod, vivőanyaga sóoldat :) [link]
2010. márc. 29. 11:17
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a háziorvos írt fel egy speciális keveréket, ami nagyon hatásos volt! Szerintem kérj a tiédtől!
2010. márc. 29. 12:39
 6/9 anonim ***** válasza:

10:54

Tengervizes orrspay is jó.

2010. márc. 29. 15:41
 7/9 A kérdező kommentje:

ez az Euphorbium receptköteles?

egyébként az a bajom hogy náthás vagyok és 2-3 napja fáj a bal oldalai pofim:( aggódom hogy nem e a fogam de azokat nem olyan régen rakattam rendbe és lyuk tuti nincs, amúgy sem volt velük soha komolyabb bajom:(ezért gondoltam hogy talán arcüreg.infralámpából tegnam 2 dózis javított kicsit a helyzeten úgyhogy valószínű hogy inkább utóbbi a probléma.A válaszokat pedig köszönöm szépen:)

2010. márc. 30. 07:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem receptköteles, nincs is rá támogatás. bármelyik gyógyszertárban megveheted.
2010. márc. 30. 09:30
 9/9 anonim ***** válasza:
nekem az orvosom arcüreggyulladásra Nasopaxot írt fel, és nagyon jó volt.
2010. okt. 6. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!