Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért felelőtlenek a tinédzser...

Miért felelőtlenek a tinédzser lányok, hogy terhesen buliznak, kábitoznak, dohányoznak káros dolgot tesznek meg ilyenek?

Figyelt kérdés
2016. febr. 1. 17:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Az ilyen lanyok rettenetesen felidegesitenek, a felelotleseguk az brutalis, de kozben meg rohadt irigy vagyok 2 probalkozok hogy osszejojjon vegre a gyerek, masok meg egyet kuffolnak es maris gyerek van belole, pont mint a ciganyoknal, rajuk nez egy him nemu es terhesek lesznek, de pont olyan felelotlenek a kamaszfiuk is, es az meg hagyan hogy pulyasak, de meg cigiznek, drogoznak es isznak is, utana meg az en penzembol tartja el az allam...na mindegy lehetne meg ezt ragozni...
2016. febr. 10. 16:56
 12/18 anonim ***** válasza:
Mert gyerekek, és a szüleik nem törődnek velük.
2016. ápr. 2. 08:11
 13/18 anonim ***** válasza:
32%

"de kozben meg rohadt irigy vagyok 2 probalkozok hogy osszejojjon vegre a gyerek, masok meg egyet kuffolnak es maris gyerek van belole, pont mint a ciganyoknal, rajuk nez egy him nemu es terhesek lesznek"

Hát köszi, sem c...nyok nem vagyunk, sem tinik (közel a 30-hoz), ráadásul terveztük a gyereket, házasságba, stabil kapcsolatba születik és nekünk is elsőre összejött, de köszi a jelzőket...

2017. jan. 20. 08:42
 14/18 anonim ***** válasza:
40%
En a kerdesre valaszoltam. Nem szantam egyik valaszolonak sem. Akinek nem inge nem veszi magara!
2017. jan. 20. 10:58
 15/18 anonim ***** válasza:
50%

#11,14

Te azokat ítélted el, akiknél elsőre összejön a gyerek, nem a drogozó-piáló-cigizó tini kismamákat. Ez viszont nem túl szép dolog.

2017. jan. 20. 11:04
 16/18 anonim ***** válasza:

Azt irta, az ILYEN lanyok...

Miert veszed magadra?!?

2017. jan. 20. 11:11
 17/18 anonim ***** válasza:
Jajj Istenem de tenyleg miert veszed magadra. En nem azokat itelem el akiknek elsore osszejott hanem azokat akik fuvel faval meggondolatlanul es raadasul meg drogoznak is cigiznek is es lesz@rjak az egeszet stb stb... bocs ha felreerthetoen irtam. Hagy jegyezzem meg hogx azota halistennek osszejott a baba es most 35 hetes vagyok de voltam most karacsony es szilveszter kozott korhazban csak kamaszok voltak rajtam kivul az 5 agyas szobaban es felorankent jartak cigizni. Folyamatosan kerdezgettek h van cigid van cigid? Kibuktam. Olyan hulyek hogy megkerdeztek mi az a kacsa meg hogy a nőver az aki az orvossal folyton jarkal es mi az a vizit. Legalabb a tv-bol valamit sejthetnenek. Ja es kozben jott egy 16 eves csaj 31 hetes vol a Masodik babajaval. Beindult a szules nala es bent akartak tartani tudoerlelot stb-t adni neki de őt nem erdekelte hisztizni kezdett h majd otthon megszuli. Ez delelott volt. Az anyja ala is irta neki a papirokat hogy sajat felelossegre hazamennek. Erre delutanra megszult otthon. Szoval ezeket a marhakat nem ertem es ezeknek ad a joisten gyereket! Bocs ag elirasert
2017. jan. 20. 11:22
 18/18 anonim ***** válasza:

Aki tinedzserkent lesz terhes nem feltetlenul "hibabol" van. Mi terveztuk a babat, vegzos gimis vagyok, OKTV-t nyertem. Nekem fontos volt, hogy koran lehessen csaladom, babaval, mert szeretnem ha a szuleim meg megernek a szuleteset. Erettsegizni csak mar tori-magyar-matekbol fogok, mivel elorehozottam van olasz emelttel es angol emelttel.

Dohanyoztam, abbahagytam, igen, szeretek a volegenyemmel elmenni iszogatni, koktelozni, gorbe estet tartani, de a kulturalt keretek kozott.

Pocakom meg nincs, de meg egy kismamat se lattam a peaches and creamben vagy sorrel a kezeben egy punnany koncerten. :) ne altalanosits kerlek, a tinik is annyira felelotlenek mint az I. sz noiklinika elott dohanyzo 9 honapos terhesek, akik arra varnak mikor pottyan ki a gyerek. Szerintem nem kortol fugg a felelotlenseg, hogy ki mit csinal a terhessege alatt.

18 hkm

2017. jan. 21. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!