Miért felelőtlenek a tinédzser lányok, hogy terhesen buliznak, kábitoznak, dohányoznak káros dolgot tesznek meg ilyenek?
"de kozben meg rohadt irigy vagyok 2 probalkozok hogy osszejojjon vegre a gyerek, masok meg egyet kuffolnak es maris gyerek van belole, pont mint a ciganyoknal, rajuk nez egy him nemu es terhesek lesznek"
Hát köszi, sem c...nyok nem vagyunk, sem tinik (közel a 30-hoz), ráadásul terveztük a gyereket, házasságba, stabil kapcsolatba születik és nekünk is elsőre összejött, de köszi a jelzőket...
#11,14
Te azokat ítélted el, akiknél elsőre összejön a gyerek, nem a drogozó-piáló-cigizó tini kismamákat. Ez viszont nem túl szép dolog.
Azt irta, az ILYEN lanyok...
Miert veszed magadra?!?
Aki tinedzserkent lesz terhes nem feltetlenul "hibabol" van. Mi terveztuk a babat, vegzos gimis vagyok, OKTV-t nyertem. Nekem fontos volt, hogy koran lehessen csaladom, babaval, mert szeretnem ha a szuleim meg megernek a szuleteset. Erettsegizni csak mar tori-magyar-matekbol fogok, mivel elorehozottam van olasz emelttel es angol emelttel.
Dohanyoztam, abbahagytam, igen, szeretek a volegenyemmel elmenni iszogatni, koktelozni, gorbe estet tartani, de a kulturalt keretek kozott.
Pocakom meg nincs, de meg egy kismamat se lattam a peaches and creamben vagy sorrel a kezeben egy punnany koncerten. :) ne altalanosits kerlek, a tinik is annyira felelotlenek mint az I. sz noiklinika elott dohanyzo 9 honapos terhesek, akik arra varnak mikor pottyan ki a gyerek. Szerintem nem kortol fugg a felelotlenseg, hogy ki mit csinal a terhessege alatt.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!