A vírusos hasmenés árt a babának, ha nincs hozzá görcs?
Elrontottam a gyomrom, vagy valami vírus, eddig a gyomrom görcsölt, aztán most átment hasmenésbe, kijön belőlem minden, de lekopogjam nem társul hozzá görcs.
Úgye így nem árt neki?
Igyál sok folyadékot, diétázz, és ha nem múlik el, legkésőbb holnap nézz el házidokihoz!
Probiotikumot is érdemes szedni!
A babának az árthat meg, hogy nem kapja meg a szükséges tápanyagokat, illetve, ha te rosszul leszel, mert pl. felborult a folyadékháztásod, ilyenkor ugyanis jó bőségesen inni, azt nem írtad, hogy hánynál, úgyhogy igyál, amennyit tudsz! Így nála is megfelelő lesz vérellátás!
Jobbulást kínánok!
Tegnap a gyomorgörcs miatt, csak ropit, meg jáztartási kekszet ettem. Ma már jobb, így reggelire sós pogácsát meg teát ittam.
Hányingerem nincs.
A folyadékra figyelek
Nem! dehogyis! nyugodj meg. nekem minden alkalommal csak úgy volt székletem két hónapig, hogy 4 naponta Guttalaxszal szenvedtem, és minden oké. :) jobb kint, mint bent és amúgy is egyszeri alkalom volt.
34hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!