Nagyon erős, görcsös hasmenésem volt ma. Ugye nem lehet baja a babának?
Nem tudom mitől, de azt hittem a gyerek is kijön(tudom nem lehetséges). Legalább fél órán át tartó erős, görcsös hasmenés, kivert a víz, leizzadtam, és nagyon feszített lent. Úgy érzem inkább a beleim görcsöltek, de nagyon feszítő érzésem van még mindig. Nagyon meg vagyok ijedve.
31 hkm
Semmi baja nem lesz tőle.
Én így csináltam tőle végig az egész terhességemet. Ugyanis én székrekedéses voltam és amikor már nagyon kikívánkozott belőlem, akkor iszonyatos nagy görcsölések közepette és vagy fél napot a wc-n ülve töltöttem. És ez számtalanszor megismétlődött a terhességem alatt.
És nem lett tőle semmi baja a fiamnak.:)
Először, az első 1-2 alkalommal én is megijedtem, hogy talán a babával van gond, de mikor ilyenkor elkezdtem a wc-re menést, akkor már tudtam utána, hogy mi van.
Sőt én ilyenkor hozzá még hánytam is.:(
Akkor szedj egy kicsivel több magnéziumot, az hasmenést okoz - 500 mg felett naponta.
Egyébként miért van székrekedésed? Ha a vas miatt, akkor próbáld ki a neo-ferro Folgamát, csak orvos írhatja fel, de nem okoz székrekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!