Terhes lehetek? SOS! A hétvégén olyan érzésem volt mintha mocorogna a pocakomba egy pici. Kb egy hónapja csináltam tesztet, akkor negatív volt.
Figyelt kérdés
A férjemmel védekezünk, szoptatok még naponta 2-3 alkalommal. A menstruációm megjött már, igaz a legutóbbi két alkalommal 35 illetve 33 napra a 28 helyett. Két hete volt meg, kicsit gyengébben mint eddig. Terhes lennék?2010. márc. 29. 06:59
1/8 anonim válasza:
szerintem nem vagy az, mert a baba mozgását érezni még korai. ha biztonságosan védekeztek amúgy sem lehetsz, DE a szoptatás nem véd meg a terhességtől és ez a kis vérzés is gyanús, a leghamarabb akkor nyugodnál meg, ha megint tesztelnél egyet!
2/8 anonim válasza:
szoptatás alatt lehetsz terhes(én is úgy lettem),és a menstruáció nem biztos,hogy az első pillanattól rendszeres lesz.Ami teljesen normális szopi alatt,éppen ezért még azt sem lehet biztosan tudni,hogy van-e peteérésed,és ha van akkor mikor?A menszesz erőssége is sokmindentől változhat!De ha egy hónapja negatív lett a teszted,akkor nem igen mocoroghat a pici a hasadban!De a legjobb ha csinálsz még egy tesztet,vagy elmész dokihoz!
3/8 anonim válasza:
Nem akarlak idegesíteni, de lehetsz terhes szoptatás alatt.
Egy ismerősömnek nemrég született meg így a második baba. Csak azt vették észre, hogy az első nem akar szopni, hiába van teje. Így derült ki, hogy terhes.
De persze az, hogy megmozdul már, az nem valószínű.
4/8 anonim válasza:
Végülis lehetsz terhes. Kb. a 12-13. héttől már negatívat mutat a terhességi teszt... A a 16-17. héttől pedig már lehet érezni, ha mocorog. Bár azért az, hogy megjött, velószínűsíti, hogy mégsincs baba a dologban. Szóval elméletileg lehetsz terhes, de nagyon kicsi az esélye. Menj el orvoshoz szerintem!
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Azon gondolkoztam, hogy lehet attól éreztem a "mocorgást", hogy mostanában nem igazán van székletem és kicsit fel is vagyok fújódva?
Annyira furi, mert már szültem egy gyereket és akkor éreztem, hogy ő lesz/ van, de most nem érzek ilyent.
2010. márc. 29. 09:13
6/8 anonim válasza:
Én annó szülés után még jópár hónapig éreztem olyant mintha odabent mozogna valami.( havonta 1-2 alkalommal) szerintem az agy elraktározott valamit, és így utólag egy esetleges bélmozgáskor ez előjön. így tévesen érezhetünk /téveszthetünk össze mozgásokat.
7/8 Vilcsianyuja válasza:
Én is érzem néha a mocorgást, még 3 hónap elteltével is, pedig tutira nem vagyok terhes :) Ne aggódj, valószínűleg tényleg csak a bélmozgásaidat érzed, védekeztek is, amint írtad, és ha netán a legutóbbi mensid már tényleg terhesség miatt lett volna gyengébb, akkor most kb. 6 hetes lennél, kizárt, hogy éreznéd a mozgását. De ha nagyon nyugtalan vagy miatta, csinálj megint tesztet. Ennél okosabbat senki se tud javasolni :) Egyébként nem lehet, hogy tudat alatt nagyon szeretnél újra teherbe esni, és pont ezért foglalkoztat ennyire a téma?
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
Csináltam egy tesztet negatív lett. :(
2010. márc. 29. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!